Вхід | Реєстрація

У Новосанжарському районі – новий прокурор

У Новосанжарському районі – новий прокурор

26-січня керівництву району та правоохоронцям представили новопризначеного прокурора Ларису Кобу.

Представляти нового прокурора приїздить заступник прокурора області Андрій Стойка. Кілька хвилин говорить про високу відповідальність та нелегку ношу, яка впаде на тендітні плечі нової очільниці новосанжарської прокуратури. Прохає особливу увагу звернути на ті питання, які викликали суспільний резонанс.

Лариса Коба говорить дуже коротке вітальне слово. Дякує за довіру генеральному прокуророві та керівництву прокуратури і обіцяє забезпечити у районі законність і правопорядок.

Нового прокурора вітають із призначенням керівники Новосанжарського району. Голова районної ради Геннадій Супрун та в.о. голови райдержадміністрації Роман Павличенко синхронно обіцяють Ларисі Миколаївні свою підтримку та допомогу.

— Ми сподіаємось на результативну співпрацю. Уже завтра до вас прийде багацько людей із тими питаннями, які не встигли вирішити з вашим попередником, — зауважує Роман Павличенко.

Заступник селищного голови Валентин Івашина бажає новому прокурору бути подалі від політики:
— Вашому попереднику цього не вдавалося, тому виникали певні конфліктні ситуації, яких можна було б уникнути.

Після офіційного представлення Лариса Коба та Андрій Стойка проводять коротку нараду з працівниками Новосанжарської прокуратури.

До свого призначення прокурором Новосанжарського району Лариса Коба працювала у структурі прокуратури Полтавської області. Нагадаємо, що її попередника на посаді Артема Бугайця громадські активісті району вимагали люструвати. Після цього Артем Вікторович поїхав із Нових Санжар і зараз, за інформацією, працює у районній прокуратурі міста Комсомольськ.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2015, 09:12 | Нові Cанжари | Суспільство
1. traktorist / 2 лютого 2015, 16:37
"Наш ответ Чемберлену".Санжари аж ніяк не гірші Криму.
2. Лув / 2 лютого 2015, 21:32
Так це няш чи мяш? Чи рекаш?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації