Вхід | Реєстрація

Війська Кремля на Донбасі та кордоні з Україною (інфографіка)

Війська Кремля на Донбасі та кордоні з Україною (інфографіка)

На останньому засіданні Верховної Ради секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив про те, що біля українського кордону у повній бойовій готовностіперебувають 52 тисячі російських військових. В їхньому арсеналі – понад 300 танків, більше 750 артилерійських і ракетних систем, до 360 бойових літаків і вертольотів.

19 січня ж, за інформацією прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, українська військова розвідка підтвердила факт переправки з території Росії до України живої сили і техніки. З огляду на це, «Слово і Діло» пропонує вашій увазі картину розміщення та кількісних потужностей російських військ, що, за інформацією з різних джерел, перебувають поруч із кордоном України.


Автор: «Слово і Діло»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2015, 11:46 | Полтавщина | Надзвичайне


1. Гість 1111 / 4 лютого 2015, 21:15
звідки на ДОНБАСІ ВЗЯЛАСЯ ТАКА ВЕЛИКА кількість важкої бронетехніки---хто дасть відповідь на це питання-ось і вся правда про РУССКОГО ГНОМИКА....
2. Бунд / 5 лютого 2015, 08:25
1.Гість 1111
«звідки на ДОНБАСІ ВЗЯЛАСЯ ТАКА ВЕЛИКА кількість важкої бронетехніки---хто дасть відповідь на це питання-ось і вся правда про РУССКОГО ГНОМИКА....»

А ти сам бачив чи рахував ту техніку. Якби нормальному командиру оту техніку то він би вже "взяв" не лише Київ а й Берлін. От мені вже настільки набридли оті бредні про війська РФ на Донбасі що я з кінця літа Укр.ТВ перестав дивитися бо набридло дивитися як армади танків їдуть з РФ в Донбас. І от недавно включаю потрошенків канал і там отой х.. в тільняшці як і пів року наза бодро доповідає скільки тиясч танків знову заїхало в Україну. Ну блін... і люди вірять. Уже тих танків в сто раз більше ніж було у Гудеріана.
3. Бунд / 5 лютого 2015, 08:34
1.Гість 1111
«ось і вся правда про РУССКОГО ГНОМИКА....»


Вся правда в тім що з "Гноміком" повинен би воювати в першу чергу Донбас. А якщо свідомі додрочили його (Донбас) до того що він послав їх на х... то винні у цьому свідомі. Вони вже внесли в закон відміну святкування Дня Перемоги, дали рекомендації міносвіти поміняти підручники де ВВВ вже не буде і и.д і т.п Це плювок у душі може хоч і загиблих і померлих батьків і дідів. І ті хто своїх предків шанує, як нас люблять повчати свідомі, ті до такої діяльністі свідомих повинні ставитись з презирством і накі законі ігнорувати.
4. ГістьСайту2 / 5 лютого 2015, 08:55

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
5. Маска / 5 лютого 2015, 09:01
2.Бунд
«А ти сам бачив чи рахував ту техніку. »
Примітивна, якщо не де більна логіка у відповіді.
2.Бунд
«Укр.ТВ перестав дивитися бо набридло дивитися як армади танків їдуть з РФ в Донбас.»
А звідки ті кадри? Не постановочні ж вони, як це робить ПутінТВ. Самі донбасці це бачать і знімають. Сам же ти і визнав, що там цілі "армади".
6. Маска / 5 лютого 2015, 09:06
3.Бунд
«Вони вже внесли в закон відміну святкування Дня Перемоги, дали рекомендації міносвіти поміняти підручники де ВВВ вже не буде і и.д і т.п »
БРЕХНЯ!!! Не розпалюй хоч зараз...
7. Маска / 5 лютого 2015, 09:32
4.ГістьСайту2
«Обращение к со...»
4.ГістьСайту2
«Вернуть Ук...»
Ось це і є задача цих тролей тут. Це, до речі, тест для Адміна. І мав рацію Микола Гузченко, коли писав тут, що Крим з Донбасом задурманили бандерівщиною, а нас тут дурманять "жидовщиною".
8. ГістьСайту2 / 5 лютого 2015, 09:58
7.Маска
«а нас тут дурманять "жидовщиною"»

Куди тебе вже далі дурманити? Таких, як ти та дебілкуватий М. Гузченко, задурманених українською пропагандою, ще треба пошукати.
9. ГістьСайту2 / 5 лютого 2015, 10:48

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
10. ГістьСайту2 / 5 лютого 2015, 12:22

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
11. Микола Гузченко / 5 лютого 2015, 12:29
Шо, нацик, і Бунда твого забанили?
12. ГістьСайту2 / 5 лютого 2015, 12:50
А жидів, тіпа тебе, тут, я бачу, дуже поважають!
13. Микола Гузченко / 5 лютого 2015, 13:14
І тебе б поважали, якби було за що. А до одинадцятирубльового сміття і ставлення як до сміття. Така вже твоя доля, нацик.
14. шофер / 5 лютого 2015, 13:43
2.Бунд
«А ти сам бачив чи рахував ту техніку. Якби нормальному командиру оту техніку то він би вже "взяв" не лише Київ а й Берлін.»
До речі все може бути. Питання - а чи не помітив хто такої закономірності, що массова пява російських військ на кордоні України, з’являється щоразу коли треба вчергове знецінити гривню? Це ж вже не вперше... Хороша відпрацьована метода залякування, аби відволікти увагу від справжньої сущності.
15. ГістьСайту2 / 5 лютого 2015, 14:27
Отже, Микола Гузченко не заперечив, що він натуральний жид. Тобто можна розпочинати писати список!
16. ГістьСайту2 / 5 лютого 2015, 14:28
13.Микола Гузченко
«нацик.»

Що ти вкладаєшь в цей визначення?
17. Бунд / 5 лютого 2015, 14:28
13.Микола Гузченко
«І тебе б поважали, якби було за що. А до одинадцятирубльового сміття і ставлення як до сміття. Така вже твоя доля, нацик.»

Ти зберігай свої коменти для онуків. Пройде час і вони тебе спитають, якщо виживуть: а та діду, що робив коли знищували і грабували Україну? Кажуть що ти слугував поработителям люду словянського? І що ти їм скажеш?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації