Вхід | Реєстрація

Чемпіонат району з настільного тенісу виграють Віктор Левченко та Ірина Коба

Чемпіонат району з настільного тенісу виграють Віктор Левченко та Ірина Коба

У неділю 25 січня на базі Новосанжарського НВК відбувся фінал ВФСТ «Колос» чемпіонату району з натільного тенісу серед чоловіків та жінок.

Змагння пройшли за коловою системою з п’яти партій (до трьох перемог).

У турнірі взяли участь кращі тенісисти району. Змагання були виснажливим марафоном у дев’ять турів. Вдало виступили спортсмени руденківської тенісної школи під керівництвом Андрія Любка, який і сам вдало зіграв, посівши місце у середині турнірної таблиці.

Чемпіоном району серед чоловіків став Віктор Левченко з Кустолового (8 очок), який постійно тренується. Він набрав 90 відсотків залікових очок, що дало йому змогу одноосібно стати чемпіоном району. Віктор показує стабільність у всіх змаганнях і є однм із кандидатів на участь в обласних змаганнях. Друге місце посів Віктор П’ятенко з Нових Санжар (7 очок), який тренується на базі НВК. Третім став Євген Трипуз з села Дубина (6 очок).

Серед дівчат перше місце зайняла Ірина Коба із Галущиної Греблі, яка стовідсотково перемогла у всіх турах. Ірині є на кого рівнятися. Адже її тато, Володимир Коба, сільський голова Галущиної Греблі, є авторитетним керівником на селі, пропагує здоровий спосіб життя.

Друге міце посіла Інна Тесля. Це одна з перших вершин молодої перспективної тенісістки, яка продовжує успадковувати хороші спортивні справи свого дідуся Бориса Теслі, в минулому — видатного учителя фізичної культури, який виховав ряд знаменитих спортсменів. Третє місце посіла Ольга Милогородська (с.Дубина).

Усі призери та переможці нагороджені грамотами та медалями ВФСТ «Колос» і готуються до участі в обласних змаганнях, які пройдуть у Миргороді.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, фахівець першої категорії ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації