Вхід | Реєстрація

Школярі провели патріотичний флешмоб єдності

Школярі провели патріотичний флешмоб єдності

Захід відбувся за ініціативи Ради учнівського самоврядування Кобеляцької загальноосвітньої школи №2 імені Олеся Гончара.

Заступник директора з виховної роботи Наталія Чуніхіна розповіла, що до неї звернулися члени Ради учнівського самоврядування, учениці 10-В класу Аня Савенко та Ярослава Варченко. Вони запропонували провести в школі патріотичну флешмоб-акцію під назвою «Одна, єдина моя, ти рідна Україна». Присвятити її вирішили одразу до декількох знаменних дат: Дню Соборності України та 97-ій річниці бою під Крутами. Також школярі мали на меті вшанувати пам’ять про загиблих за незалежність нашої держави і показати єдність усіх регіонів України. А маленьким прикладом такої єдності стало те, що школярки запросили взяти участь в акції учнів Кобеляцької школи №3.

Тож минулого четверга школярі реалізували свій задум. А допомагали їм у підготовці вчителі навчального закладу. О 10-ій годині ранку по дзвінку всі вишикувались на шкільному подвір’ї. По центру стали учні, які тримали в руках великий синьо-жовтий стяг. Потім під музику навколо прапора групами почали збиратися решта дітей. Вони символізували кожен регіон нашої держави. Хтось очолював колону з плакатом, на якому було написано «Центр». Хтось — «Північ», «Південь», «Захід» та «Схід». Не оминули увагою школярі і анексований півострів. Частина учнів вийшла з плакатом «Крим», показавши цим самим, що півострів — це Україна. Усі групи дітей, об’єднавшись, вишикувались у формі променів навколо Державного Прапора.

Патріотичний флешмоб викликав неабиякий інтерес серед перехожих кобелячан. Усі, хто проходили повз, зупинялись та з цікавістю спостерігали за дійством.

Під час заходу всі присутні дружно виконали Гімн України і вшанували пам’ять про загиблих на сході нашої держави. А школярка Ярослава Варченко, яка сама пише вірші, зачитала молитву за Україну.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Бунд / 5 лютого 2015, 16:20
Плять і дітей вплутують. Цікаво як їм пояснюють, чому країна розвалилась?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації