Вхід | Реєстрація

Вихованці та працівники «Золотого півника» записали відеозвернення до військових

Вихованці та працівники «Золотого півника» записали відеозвернення до військових

Також вони зібрали гуманітарну допомогу і передали її через волонтерів.

Завідуюча дошкільним закладом Любов Старостіна розповіла, що у цей складний для нашої країни час усі співробітники дитсадка з великою тривогою стежать за подіями, які відбуваються на сході нашої держави. Тому, порадившись, вони вирішили зібрати гуманітарну допомогу для наших військовослужбовців, маленькі подарунки та сувеніри, тим самим висловити щиру вдячність усім воїнам-захисникам, які в цей час перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. Також вони вирішили підготувати відеозвернення для солдатів зі словами підтримки і передати все це через волонтерів.

Спершу вихователі зібрали дві з половиною тисячі гривень та закупили необхідні нашим захисникам харчі, медикаменти та речі першої необхідності. Окрім цього, кожен приніс з дому продукти. Це і мішки з картоплею, і консервація, і крупи. Практично всі вихованці дошкільного закладу виготовили подарунки власними руками: малюнки й аплікації з побажаннями миру та перемоги.

— Сподіваюсь, що роботи дітей стануть тими оберегами, які захистять наших солдатів і зігріють їхні серця, — каже Любов Михайлівна. — Хотілося б, щоб вони стали для них підтримкою і доказом того, що доля кожного з військових нам не байдужа.

Гуманітарну допомогу та подарунки від дітей вихователі передали волонтерам, які часто навідуються до наших хлопців у зону АТО. Трішки пізніше вони передадуть і відеозвернення, яке вихователі записали спільно з вихованцями садочка. У ньому діти з кожної групи висловлюють слова підтримки солдатам. А донька військовослужбовця Оленка Варі особисто передала своєму татові привіт і сказала, що дуже його любить, чекає додому.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2015, 17:23 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації