Вхід | Реєстрація

Середній розмір пенсій становить 1317 гривень

Середній розмір пенсій становить 1317 гривень

Про це під час чергової апаратної наради повідомила Ніна Кравченко.

У понеділок відбулася щотижнева нарада у Кобеляцькій РДА. На ній розглядались питання пенсійного забезпечення та виплати заробітної плати бюджетникам. Із доповідями виступили начальник управління Пенсійного фонду Ніна Кравченко та завідуючий фінуправлінням РДА Андрій Дацко.

Ніна Кравченко повідомила, що впродовж звітного періоду, тобто, 2014‑го року, профінансована і виплачена в повному обсязі й у визначені терміни пенсія 14772 громадянам. Із усіх джерел фінансування до управління Пенсійного фонду надійшло 234 мільйони 759 тисяч гривень. Середній розмір пенсії у Кобеляцькому районі становить 1317 гривень 91 копійка, що на 46 гривень 83 копійки більше, аніж у 2013‑му році. Забезпеченість власними коштами на виплату пенсій становить лише 27,3 відсотка. У 2014‑му прийнято 347 заяв від пенсіонерів, які перемістились із тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції. Для забезпечення цих людей пенсійними виплатами додатково знадобилось майже 3 мільйони гривень.

Повідомила Ніна Кравченко і про кількість пенсіонерів, котрі отримують пенсію більшу, аніж 3654 гривні. Як відомо, вони після змін у законодавстві обкладаються податком. Таких людей у Кобеляцькому районі 107. Із їх пенсій за місяць вирахують близько 20 тисяч гривень.

Кількість громадян, які офіційно працюють і сплачують страхові внески, зменшилась за 2014‑ий рік на 255 осіб. І становить 6453 платники. Від автора: цей факт красномовно свідчить про «ефективність» дій Уряду, котрий очолює Арсеній Яценюк. Кількість людей, які «йдуть у тінь» або взагалі припиняють сплачувати податки, зростає.

Андрій Дацко, у свою чергу, розповів про стан справ із видатками районного бюджету та про виплати зарплат бюджетникам. За його словами, нині заборгованість із заробітної плати перед людьми, які отримують зарплату із бюджету, немає. Немає боргів і по сплаті за спожиті енергоносії. Але досягнутий цей результат виключно завдяки методам жорсткої економії.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2015, 10:56 | Кобеляки | Суспільство


1. Степан Степанич / 8 лютого 2015, 13:22
Як тільки нас -пенсіонерів порадувала пані Кравченко , що середня пенсія по району становить 1317 грн тобто 52 долари.З такою пенсією залишається тільки повіситись.Цікаво , чому пані Кравченко не назве свою заробітну платню.От пан Андрій Дацко поступає розумніше , обминаючи всякі там цифри .Ну взяв би та і розповів , яка заробітна плата в районних та міських чиновників , у голови райадміністрації , міського голови , прокурорів , суддів і т.д.,та вдвох з Кравченко порівняли б ці зарплати до середньої пенсії по району.
2. николай иванович / 8 лютого 2015, 13:28
У их нет на єто времени
3. Бі Ля / 8 лютого 2015, 13:44
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Хулі його чужі гроші рахувати. У них зарплата така яку зверху встановили. Треба було думати на виборах і на Майданах. А тепер "бачили очі.. " ото і їжте на 50 доларів. Європа бі.ля!!! Ура. ЧИ слава.
4. николай иванович / 8 лютого 2015, 14:52
А гроши ми не чужи рахуем - вони отримують за нас и встановлюють сами , а там затверджують.И од верху до низу нас обкрадають.А ви не хочете зрозумити , що и вас обкрадають. А вибори , то пусте.Дийшло до того , що двадцять чоловик проголосуе и вже обраний , бо внис заставу , а застава з вкрадених.А ми дурни все думаемо , що наши голоси рахують.А чого не оприлюднити , хто отримуе пенсии бильше 3,6 тис. Я впевнений , що не ти , хто працював в народногосподарському комплекси.

5. Бі Ля / 8 лютого 2015, 19:57
4.николай иванович
«А гроши ми не чужи рахуем - вони отримують за нас и встановлюють сами , а там затверджують»

НУ так все таки "там" затверджують. А який спосіб є іще для зміни влади крім виборів? Є ще революція чи хунта. І це поробували з дурної голови. Українці не знають чого хочуть. Замість розбудови держави взялися кудись ходити. Ну пішди в ЄС що покращало. Лебідь рак і щука у нас. І так буде тоти доки усі чи принаймні відстоків 70 не буде розуміти що відбувається. Плюрадізм то від лукавого. Єднясть повинна бути. Влада робить все щоб її не було. Війна також зокрема і для цього.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації