Вхід | Реєстрація

«Ну ти й звірюга, Олег!»

«Ну ти й звірюга, Олег!»

Огляд ігор за четвер

Минулого четверга «Вендетта» зустрічалася з господарями спортивної зали. Хоча до складу першої команди входять одні з кращих футболістів Кобеляцького району, та все ж молоді «ліцеїсти» намагалися достойно протистояти цим опонентам. Гравці «Ліцею» відзначилися створенням гострих моментів на полі та реалізацією наступальних атак. До того ж хлопцям вдалося у першому таймі тричі пробити голкіпера «Вендетти» Володимира Бороховича. А у другій половині зустрічі «ліцеїсти» закинули два м’ячі вже Роману Мільку. Хоча по самій грі переважали «вендеттівці». До речі, матч закінчився їх перемогою над господарями майданчика 9:5.

А от гра між футболістами «Проц-Енерго» і «Автосвіту» була насичена постійною боротьбою за м’яч протягом обох двадцятихвилинок. Першим рахунок у грі відкрив гравець шенгурівської команди Дмитро Михайленко. Невдовзі «автосвітівці» збільшили результат до двох м’ячів — 2:0. А через короткий проміжок часу шенгурівці отримали шанс заробити ще одне очко з пенальті. Та голкіпер «Проциків» Ігор Оніщенко зумів заблокувати кулю. А його товаришу по команді Євгену Кликову до кінця першого тайму вдається «розмочити» рахунок. І на перерву команди йдуть із результатом 2:1 на користь «Автосвіту». Розводячи м’яч на початку другої половини зустрічі, Микола Баранник влучає у ворота суперників — 3:1. Та скоротити відставання спромігся Володимир Дрига — 3:2. Після вдалої атаки «автосвітівці» знову відриваються на два очки — 4:2. Та під завісу гравець «Проц-Енерго» Владислав Філіпов знову скорочує відставання — 4:3. До кінця гри результат не змінився.

Гравці «Жуків» не залишили шансів на перемогу своїм суперникам «лідерівцям». Хоча дали шанс поборотися. Гра між «Жуками» та «Лідером» закінчилась перемогою гостей міста з рахунком 6:3.

 

Огляд ігор за вівторок

Відкривали футбольний вечір шенгурівський «Автосвіт» та гарбузівська «Ворскла». У першій двадцятихвилинці «автосвітівці» п’ять разів стрясали ворота суперників, а от їх опоненти жодну атаку не довели до логічного завершення. На перерву футболісти пішли з рахунком 5:0. У другій половині зустрічі гарбузівці зуміли зібратися з силами і почали проводити більш швидкі та продумані наступальні дії. У маневрах шенгурівців прослідковувалась млявість і втома. «Ворскляни» у другому таймі забили чотири голи, а гравці «Автосвіту» ще двічі пробили голкіпера «Ворскли». Матч завершився з рахунком 7:4 на користь шенгурівців. Голи у цьому матчі забивали за «Автосвіт» Дмитро Михайленко (три), Михайло Шарівський (два), Микола Баранник і Максим Михайленко; за «Ворсклу» — Роман Киценко (три) і Назар Киценко.
Наступними на ігровий майданчик вийшли «Проц-Енерго» та «Василівка». На початку зустрічі кобелячанин Володимир Дрига, отримавши передачу на правому фланзі, реалізовує її — 1:0. Та за декілька хвилин «василівець» Андрій Крайник відквитав гол — 1:1. Незабаром гравець «Проциків» Володимир Вовченко отримує м’яча з рук свого голкіпера фактично біля воріт суперників і миттєво забиває гол — 2:1. Через короткий проміжок часу кобелячани виконують штрафний із лівого флангу і Володимир Дрига знову збільшує відрив — 3:1. Після вміло побудованої атаки «Процики» забивають наступний гол, відзначився Олександр Митрович. І згодом забивають штрафний — 5:1. Цей м’яч на рахунку Едуарда Іщенка. У другому таймі ситуація особливо не змінилася. «Процики» забили ще три голи, а «василівці» — два. Результат матчу — 8:3 на користь кобелячан.

Закривали футбольний вечір «Челсі+» та «Вендетта». Минулорічні переможці надретельно підготувалися до цієї гри і зібралися майже в повному складі. Чого не можна сказати про Богдана Фоміна та його колектив. У цьому матчі особливо хотілося б відмітити «вендеттівців» Олега Маньківського, Романа Солошенка, Олега Галагана, Євгена Волочая і Владислава Савченка. Узагалі, кожен гравець цієї команди, від воротаря до нападника, діяв зважено і професійно. Надвисокі швидкості, прекрасні передачі, розуміння дій партнера, точні удари по воротах — тактика «вендеттівців». Хоча футболісти «Челсі+» також не стояли протягом матчу на місці. На полі були відсутні деякі постійні гравці, що неабияк заважало створити результативну гру. Наприклад, Віталію Пищиті доводилося розриватись між нападом і захистом. Із цих причин Олегу Бажану не вистачало гідного напарника на половині поля противника. Богдан Фомін не витримував темпу, із яким носилися майданчиком футболісти обох команд. Та повернемось до гри. Перший гол у ворота суперників головою забив «вендеттівець» Олег Маньківський. Та за кілька хвилин Пищита виправив ситуацію — 1:1. Далі Роман Солошенко, помітивши відкритого Маньківського, із середини майданчика навісив кулю до воріт опонентів. Олег на швидкості прийняв м'яч на голову перед голкіпером «Челсі+» і закинув його в рамку — 2:1. Потім Маньківський віддав із лівого флангу пас на Галагана, який чітко пробив у ворота суперників, — 3:1. Знову невтомний Маня в падінні з правого флангу відправив кулю в рамку — 4:1. Побачивши цей удар, Солошенко вигукнув: «Ну ти й звірюга Олег!». За ним на добиванні Валентин Ломаков збільшує відрив до п’яти м’ячів. Шостий гол у польоті з правого флангу забиває Владислав Савченко. Та не відстав від колег і Роман Солошенко, який із значної відстані забиває сьомий м’яч. І тут передачу від Олега Маньківького отримує Євген Волочай, який ставить крапку у грі, — 8:1. «Вендетта» святкує, а Фомін сюрчить у свисток.

 

Турнірна таблиця

відкритого зимового чемпіонату Кобеляк з футзалу

серед аматорських команд

на призи професійного аграрного ліцею станом на 05.02.2015 р.

Назва команди

І

В

Н

П

М

РМ

О

1

«Автосвіт» (Кобеляки)

4

4

0

0

28 : 17

+11

12

2

«Проц­Енерго» (Кобеляки)

4

3

0

1

30 : 16

+14

9

3

«Вендетта» (Кобеляки)

4

3

0

1

25 : 15

+10

9

4

«Аматори» (Кобеляки)

3

2

0

1

20 : 12

+8

6

5

«Жуки» (Жуки)

3

2

0

1

16 : 10

+6

6

6

«Челсі+» (Кобеляки)

3

2

0

1

12 : 16

­4

6

7

«Василівка» (Василівка)

4

1

0

3

19 : 20

­1

3

8

«Ворскла» (Гарбузівка)

3

1

0

2

15 : 19

­4

3

9

«Ліцей» (Кобеляки)

2

0

0

2

9 : 15

­6

0

10

«Лідер» (Кобеляки)

3

0

0

3

8 : 25

­17

0

11

«Перемога» (Красне)

3

0

0

3

7 : 24

­17

0

 

Кращі бомбардири

Футзаліст

Команда

Кількість матчів

Кількість м’ячів

1

Дмитро Михайленко

«Автосвіт»

4

11

2

Володимир Дрига

«Проц­Енерго»

4

11

3

Володимир Вовченко

«Проц­Енерго»

4

8

4

Денис Степанов

«Аматори»

3

8

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2015, 12:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації