Вхід | Реєстрація

Андрій Река голосував за визнання Росії агресором

Інформація про те, що наш народний депутат не голосував за цю постанову, виявилася неправдивою.

Минулого тижня Верховна Рада України нарешті прийняла офіційну постанову про визнання Російської федерації державою-агресором. За це рішення 27‑го січня проголосував 271 народний депутат.

Майже одночасно із цим з’явилася інформація про те, що представник нашого округу у Верховній Раді Андрій Река за це рішення не голосував. До журналіста «ЕХО» зателефонували кілька людей із Новосанжарського та Кобеляцького районів, обурені такою антидержавною позицією депутата. Одна людина навіть скинула посилання на першоджерело цієї інформації. Дійсно, журнал «Фокус» того ж 27‑го січня поширив новину із переліком 27‑ми депутатів, які не голосували за визнання Росії державою-агресором. У цей перелік потрапили і три представники «Народного фронту», серед яких був зазначений і Андрій Река.

Щоб перевірити цю інформацію, ми зайшли на офіційний сайт Верховної Ради України. Відшукали Постанову за номером 1854 і переглянули офіційні результати голосування. З’ясувалося, що з «Народного фронту» за цю постанову не голосував лише депутат Лук’янчук. Навпроти прізвища Река стоїть голос «За».

Зв’язалися ми і з самим народним депутатом, аби він прокоментував той ажіотаж, який несподівано виник навколо його нібито неголосування.

– Звичайно, я голосував! – підтвердив Андрій Река у телефонній розмові, – Як би я міг не голосувати за це рішення?! Я ще й дивився, що усі полтавчани у парламенті за це проголосували. Після того, як з’явилися оті чутки, я спеціально зайшов до секретаріату. Мені показали офіційні результати голосування: мій голос зарахували «за».

Наразі народний депутат разом зі своїми колегами перебуває у Києві на черговій сесії Ради. Обіцяє вже цього тижня проголосувати за зняття недоторканості.

– Завтра мають винести це питання на голосування. Я, звичайно ж, голосуватиму за зняття недоторканості. Хоча я й до цього і після був і буду «доторканим», – зауважив нардеп.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2015, 10:00 | Нові Cанжари | Політика


1. ГістьСайту2 / 9 лютого 2015, 12:09
Рекі треба присвоїти звання Героя України за його "за" в тому ганебному голосуванні!
2. кбан / 9 лютого 2015, 16:10
Яке ганебне голосування ти маєш на увазі? Наші друзі гинуть та повертаються покалічиними - відстоюючи цілісність України! а ти гість Сайту2 тварина.
3. Бі Ля / 9 лютого 2015, 16:50
2. кбан
«Яке ганебне голосування ти маєш на увазі? Наші друзі гинуть та повертаються покалічиними - відстоюючи цілісність України! а ти гість Сайту2 тварина. »

ГістьСайту2 вірно написав. А ти "кбан", чи може "каган" якщо по Талмуду і не тварина то ще не значить що так насправді. (Хто не знає нагадаю що по Талмуду усі гої тварини. А з голосуванням мутняк. Якщо той "Фокус" (назва то яка) написав брехню то Река повинен звернутися до суду за наклеп. От якщо він це зробить то значить "Фокус" набрехав. А якщо ні то значить одно із двох, або "Фокус" написав правду, або Река не мужик і мовчки втерся після плювка.
4. ГістьСайту2 / 9 лютого 2015, 16:56
2. кбан
«Наші друзі гинуть та повертаються покалічиними - відстоюючи цілісність України»

А після голосування твої друзі відразу перестали гинути?
5. кбан / 10 лютого 2015, 07:56
До відому: кбан -це мій позивний з яким я воюю 117діб ( майже чотири міс.) А що до нардепа, то думаю,що в нього достатньо справ,а не відволікатись на нісенітниці. До речі я зайшов на сайт ВР і переконався в правдивості слів Реки А. ,то виходить що "Фокус" займається дурницями,а ще я бачив виступ нашого депутата біля Полт.міської ради,подивіться це корисно. Кому нічим зайнятись, їдьте до нас у р-н Дебальцево.
6. Павел / 10 лютого 2015, 13:43
5. кбан
«з яким я воюю 117діб ( майже чотири міс.)»


розкажіть як там зараз в Дебальцево !?
7. кбан / 11 лютого 2015, 08:02
Там синку страшно !
8. Павел / 11 лютого 2015, 10:12
7. кбан
«Там синку страшно !»


а ви зараз пишете із Дебальцево ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації