Вхід | Реєстрація

У Мінську домовились про повне припинення вогню

У Мінську домовились про повне припинення вогню

Президент РФ Володимир Путін за результатами переговорів у Мінську оголосив про домовленість щодо припинення вогню з півночі 15 лютого. Цю інформацію у своїй заяві підтвердив і президент України Петро Порошенко.

Також, за словами Путіна, домовились про відведення важкого озброєння за межі буферної зони, означеної першим підписаним у Мінську документом.

Президент Росії вийшов до журналістів першим і після заяви покинув Палац Незалежності.

Пізніше Президент України Петро Порошенко зробив заяву перед журналістами за результатами багатогодинних переговорів у Мінську.

Так, за словами Порошенка, ні про яку автономію або федералізації домовленостей нема. Також українські прикордонники повинні відновити контроль на держкордоні до кінця 2015 року.

Крім того,президент наголосив, що контактна група домовилася про виведення всіх іноземних військ з території України.

Водночас, Порошенко назвав неприйнятними умови, які йому виставили під час переговорів. Він наголосив, що Київ не пішов на ультиматум.

"Це було непросто, і фактично нам виставляли всякі неприйнятні умови, відходи, здачі. Ми не пішли на жодні ультиматуми і чітко проявили позицію, що припинення вогню має відбутися без попередніх умов", - сказав президент України.

Також, за словами президента, досягнута домовленість про звільнення всіх заручників протягом 19 днів. Також нібито була домовленність про звільнення Надії Савченко. Однак ця інформація уточнюється.

"Досягнута домовленість про звільнення всіх заручників. Вони звільняються протягом 19 днів. Повинні бути звільнені всі заручники", - наголосив він.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2015, 12:39 | Полтавщина | Суспільство


1. саньок / 12 лютого 2015, 15:26
СЛАВА УКРАЇНІ!!!Дорогі друзі,ми нарешті перемогли загарбників!Ми всі з нетерпінням чекали на цей день.СЛАВА ПРЕЗИДЕНТУ,дякуючи його зусиллям знову буде МИР!!!
2. Бі Ля / 12 лютого 2015, 16:08
Чому ти саньок радієш. Загарбників ти ще побачиш вони у тебе під носом. Цитати: "про виведення всіх іноземних військ" " неприйнятними умови, які йому виставили " "нам виставляли всякі неприйнятні умови". І от шо б запитати у свідомих: Яких іноземних військ? Якби російських, так би інаписали, або не вживали слово "усіх". Хто виставляв умови? Якби Путін то так би і написали. Значить і Меркель і Оланд. І як же тоді ЄС? Значить перемогли хазяї Обами. Так що все це фількина грамота і на цьосму не скінчиться.
3. шофер / 12 лютого 2015, 22:10
1.саньок
«СЛАВА ПРЕЗИДЕНТУ,дякуючи його зусиллям знову буде МИР!!!»
Дякуючи його зусиллям Україна в анусі, тисяі людей пішли із життя, і десятки тисяч людей обездолені бо втратили рідні дома та рідних людей. Десятки тисяч дітей побачили війну.


пс. Спочатку придави так шоб аж очі на лоба вилізли, а потім зовсім чуть чуть попусти і тобі будуть цілувати ноги - це про нас українців.
4. земляк / 13 лютого 2015, 08:24
Як ви вже контрацептиви москальскі задрали!!!!!!Коли вас вже відстріляють як собак????Щоб не загаджували своїми коментами!!!!Та ще й українською,пишіть вже своєю,расєйською!
5. Гонта / 13 лютого 2015, 09:13
А не їхав би ти землячок по хорошому у свою землю обітовану і не мутив би тут воду. Якщо там жарко то їдь на Брайтон Біч до свого єдинокровного Барака. Ущучив - Ба-рака і будеш там отим самим контрацептивом.
6. Гонта / 13 лютого 2015, 09:24
4.земляк
«!Коли вас вже відстріляють як собак????»

Читачам коментів поясню що крвожадність не характерна для словянських народів і в т.ч. і вислів "відстрілювати як собак". У нас собака "друг человека". А обрані, по їх же легенді, навмисне різали ягнят на очах у Єгиптян для яких ягнята були священі. Це у них така метода. Скоро ось кров на мацу шукатимуть. Але як допечуть, дістанут, то можуть і ураїнці таке сказати і навіть зробити. Вишинський на суді казав: "расстрелять как бешенных собак". Але то ж у же дістали мільони життів поклали і списали потім на Сталіна. Уміти треба. Але дія визве і протидію. Хіба що українці вже ніколи не вилікуються.
7. земляк / 13 лютого 2015, 10:36
Добре!Не подобається "відстрілять",напишу гуманно:приспати БЕШЕНИХ МОСКАЛЬСЬКИХ СОБАК!!!!
8. Гонта / 13 лютого 2015, 11:23
А як щодо поїздки у землю обитовану?
9. земляк / 13 лютого 2015, 12:14
Можеш їхати!Я відпускаю!А я якось на своїй,з діда-прадіда землі проживу!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації