Вхід | Реєстрація

Микола Баранник побив рекорд вечора

Микола Баранник побив рекорд вечора

Глядачі та вболівальники, які збиралися 5-го і 10-го лютого в ліцеї, змогли переглянути цікаві й інтригуючі футбольні матчі, що пройшли у рамках чемпіонату Кобеляк із міні-футболу.

 

«Ліцей» показав клас

Відкривали вечір кобеляцькі команди: господарі спортивного залу «ліцеїсти» та «лідерівці». До цього матчу колективи займали у турнірній таблиці, відповідно, дев’яте й десяте місця. Та гравці обох команд прекрасно розуміли, що ця зустріч — шанс заробити потрібні очки. І цим шансом скористалися футболісти «Ліцею». До того ж хлопці провели прекрасний поєдинок фактично в одні ворота. При цьому, донісши до відома іншим учасникам турніру, що аж ніяк не збираються «пасти задніх» у цьогорічному чемпіонаті. У грі між «Ліцеєм» і «Лідером» вистачало і небезпечних моментів, і голів, і технічних передач, і швидкостей. Та голи забивали, у основному, «ліцеїсти». Вони заслужено й стали переможцями цього поєдинку. Протягом двох двадцятихвилинок гравці професійно-технічного закладу закинули у ворота суперників десять м’ячів. Їх опонентам вистачило сил лише для єдиного голу престижу. У «ліцеїстів» п’ятьма м’ячами відзначився Ігор Телятник. Отож, 10:1 — перемога команди професійно-технічного закладу.

 

«Аматори» ледве не наздогнали «жуківчан»

Далі на спортивний майданчик вийшли «Жуки» і «Аматори». Уболівальники та критики, які слідкують за футбольним життям району, по-різні прогнозували хід цієї зустрічі. Одні на сто відсотків були впевнені у перемозі команди з Жуків, тому що пам’ятали їх блискучу гру з «Вендеттою». Інші головну ставку робили на невтомного Юрія Няйка, який своєю появою в колективі «аматорів» змінив тактику й манери гри футболістів. Та як би там не було, а матч сподобався всім, без винятку. Хіба що кобеляцькі спортсмени засмутилися його фінальному рахунку. Першими у цій зустрічі відзначилися «Аматори». На відповідь, точніше чотири підряд, довго чекати не довелося. «Жуківчани» впевнено організовували атаки та дотискали суперника. Є така аксіома, що воротар — це половина команди. Дієвого голкіпера у першому таймі в кобелячан не було. А в другій половині гри Микола Кваша, який став у рамку, теж не надто переймався долею зустрічі. Цим усіляко користувалися спортсмени з Жуків. Та не слід забувати і про кобелячан, які діяли безпосередньо на полі. Так, дієвого захисту вони не змогли створити, зате у нападі особливо не відрізнялись від гостей. У якусь мить «аматори» відставали на три голи — 4:7, потім їм вдавалося максимально наблизитись до опонентів — 6:7. Цьому досягненню увесь кобеляцький колектив завдячує бомбардиру Юрію Няйку, який постійно віддавав надточні передачі товаришам по команді або особисто бив по воротах. Шкода, що його досвід та оцінка ситуації значно випереджають здібності інших «аматорів». Хто знає, чи зуміли б «жуківчани» перемогти, коли б знайшовся достойний напарник для Юрія. А так гості забили у ворота «аматорів» дев’ять м’ячів, на що кобелячани відповіли сімома.

 

Шенгурівці рознесли краснян

Завершальним був матч між «Перемогою» і «Автосвітом». Потрібно зауважити, що краснянські спортсмени в цьогорічному чемпіонаті поки що не змогли підтвердити назву своєї команди. Шенгурівці ж, навпаки, виходять із кожного поєдинку переможцями. Тож сподіватися на ігрову і результативну перевагу футболістів «Перемоги» було дарма. Із перших і до останніх хвилин м’яч і ситуацію на майданчику контролювали «автосвітівці».

Шенгурівці швиденько закинули три голи краснянам, на що ті змогли відповісти лише одним. Потім гравці «Автосвіту» до кінця першого тайму збільшили свій результат до семи м’ячів: 7:1. У другій половині матчу «автосвітівці» забили ще вісім голів, а футболісти з Красного — два. Рахунок зустрічі — 15:3 на користь шенгурівців.

Рекордсменом цього вечора став Микола Баранник, який відзначився шістьма голами у ворота опонентів. Його результат намагався повторити товариш по команді Михайло Шарівський, але приніс своєму колективу тільки чотири м’ячі. Три голи за «Автосвіт» забив Дмитро Михайленко.

 

Вісімнадцять м’ячів у одні ворота

Футбольний вечір вівторка видався також врожайним на голи. Цього дня, згідно турнірного календаря, були проведені три матчі.

Першими боролися за перемогу «Челсі+», колектив який посідає третю сходинку турнірки, та «Лідер», котрий цього річ є аутсайдером змагань. Як і передбачалося, підопічні Сергія Челідзе перебігали і переграли «лідерів» за всіма показниками. Перша половина зустрічі пройшла за повної переваги «Челсі+». Гравці цієї команди забили вісім м’ячів у ворота опонентів. У другому таймі спортсмени із «Лідера» відзначились чотирма голами, а от їх суперники — ще десятьма. 18:4 —результат гри «Челсі+» і «лідерців».

Далі відбулось протистояння футболістів із Василівки та Гарбузівки. У першій половині два м’ячі на свій рахунок записали “василівці» і один — гарбузівці. Та після перерви «ворскляни» кардинально змінили хід своїх дій. За короткий проміжок часу гарбузівці закинули у ворота «Василівки» чотири кулі. Потім «василівці» скоротили відставання на одне очко — 3:5. «Ворскляни» відповіли тим же — 3:6. Здавалося, що футболісти з Василівки вже погодились із програшем. Аж раптом вони перебудували свої захисні редути й відправились у наступ на голкіпера гарбузівців. І забили один, другий та третій голи. Отож, остаточний рахунок матчу — 6:6.

На завершення учні аграрного ліцею виграли в «Аматорів». Хоча у останніх були шанси поборотися за перемогу. Але, футбол є футбол. І виграє в нього та команда, яка забиває голи, а не намагається обвести суперників. 8:6 — достойна перемога «ліцеїстів».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2015, 10:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації