Вхід | Реєстрація

Боксери з Нових Санжар билися з представниками великих міст

Боксери з Нових Санжар билися з представниками великих міст

21-22 лютого у Миргороді відбувся відкритий турнір з боксу, присвячений Дню захисника вітчизни.
До курортного містечка, щоб помірятися силою, приїхали десятки боксерів різного віку  (від 10 до 25 років) з Полтави, Києва, Дніпропетровська, Харкова, Гадяча, Решетилівки, Лубен, Дніпродзержинська, Глобиного, Червонозаводського та Нових Санжар. Нашу секцію боксу представляли кілька спортсменів у різних категоріях.

Богдан Григоренко у категорії до 29 кілограмів зайняв І місце; Мирослав Колодяжний у категорії до 57 кілограмів також зайняв І місце; Владислав Мощенський та Вадим Митрович зайняли другі місця у вагових категоріях в 64 та 54 кілограми. Олег Дашівський у категорії до 40 кілограмів посів ІІІ місце. Також ІІІ місце зайняв Дмитро Куліш у ваговій категорії до 36 кілограмів. Зараз команда розпочинає підготовку до обласних змагань серед юнаків (2001–2002 років народження) та молоді (1997–1998 років народження).


Автор: Олександр Довженко, тренер із боксу Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2015, 13:51 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації