Вхід | Реєстрація

«Соколята» провели акцію «Стрічка»

Виручені кошти передали на потреби українських військовослужбовців.

Нещодавно активісти МГО «Сокіл» вирішили провести черговий цікавий і корисний захід та зібрати кошти на потреби армії. За день до заходу юні активісти накупили стрічок національних кольорів і сплели 30 браслетів. Наступного дня пішли на центральний ринок, де кожен з продавців та покупців міг добровільно пожертвувати юним волонтерам ту чи іншу суму, що небайдужі й робили. У відповідь «соколята» їм дарували жовто-блакитні браслети, які людям дуже подобалися. Жителі містечка хвалили та підтримували юних патріотів.

Акція пройшла на позитивній хвилі. Активісти зібрали 340 гривень, які були передані новосанжарському волонтеру Юлії Солодкій. Місцевий осередок «Сокола» вкотре довів, що навіть юні громадяни країни здатні допомагати українському війську, підтримуючи його в тилу.


Автор: Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2015, 13:55 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації