Вхід | Реєстрація

За другий етап мобілізують майже 90 чоловік

За другий етап мобілізують майже 90 чоловік

Протягом п’яти днів, починаючи з понеділка, у Кобеляках триває відправка військовозобов’язаних, які поповнять лави Збройних Сил України. Про ситуацію щодо проведення мобілізаційних заходів кореспондентам тижневика «ЕХО» повідомив військовий комісар Сергій Каплатий.

За словами Сергія Миколайовича, наразі триває другий етап четвертої хвилі мобілізації. Його закінчення заплановано на 13‑те березня. Протягом цього часу до війська призвуть майже дев’яносто чоловік. Та якщо надійдуть замовлення від військових частин, то відправку продовжать до 20‑го числа.

— Після завершення четвертої, розпочнуться п’ята і шоста хвилі. Згідно Указу Президента, мобілізаційні заходи триватимуть до 20‑го жовтня. Військовослужбовці, призвані цього тижня, відправляться на підготовку в Десну Чернігівської області, Старичі Львівської області, навчальний центр «Полтава», Васильків Київської області та Орлівщину Дніпропетровської області.

Також військовий комісар нагадав, що у квітні-травні 2015-го запланований призив на строкову службу хлопців від 20‑ти до 27‑ми років. Призовники, які закінчили вищі навчальні заклади, служитимуть один рік, усі інші — півтора.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2015, 17:44 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації