Вхід | Реєстрація

Нові спортивні висоти

Нові спортивні висоти

Переможницею двох офіційних обласних турнірів стала команда юних тенісистів Кобеляцького НВК №1.
5-го березня у Лохвиці пройшов Чемпіонат Полтавської області з настільного тенісу серед команд спортивних клубів ДЮСШ. Сім колективів прибули для участі у цьому турнірі. Абсолютно кращий результат показали наші тенісисти: Яна Заїка, Софія Варич, Анна Грабар, В’ячеслав Коваленко, Дмитро Лебідь і Станіслав Глова в командних змаганнях. Крім того, вони завоювали 9 нагород у особистих і парних розрядах. Другою і третьою стали команди Лохвицької та Решетилівської ДЮСШ.

А 7-го березня в Полтаві проходив Чемпіонат області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2000 року народження. Серед 60 учасників наш район представляли 7 юних спортсменів. Із 24 нагород, що розігрувались, 13 «приїхали» в Кобеляки. Анна Грабар стала дворазовою чемпіонкою області в парному та змішаному розрядах. Яна Заїка здобула три срібні нагороди, Софія Варич — срібло і бронза пар, В’ячеслав Коваленко — перший у парі, другий у змішаній парі і третій у особистому турнірі, Дмитро Лебідь — «золото» і «бронза» парних змагань, Богдан Заїка — третій у турнірі дуетів.

Усі вони були нагороджені грамотами й медалями Обласного управління з питань фізичної культури і спорту.

На Чемпіонат України в Івано-Франківськ їдуть наші Яна Заїка та В’ячеслав Коваленко.

 

П’єдестали кобеляцьких тенісистів

На чемпіонаті області з настільного тенісу, що пройшов у Полтаві, від Кобеляччини було вирішено делегувати жіночу частину команди. На турнір прибуло більше 60 спортсменів із різних куточків Полтавщини, щоб у особистих, парних і змішаних розрядах визначити переможців і сформувати збірну команду області на Чемпіонат України.

Успішний виступ нашої команди (2 місце у неофіційному заліку) пов’язаний із прекрасними результатами наймолодшої учасниці турніру Яни Заїки. Вона здобула «бронзу» у особистому жіночому розряді і два «срібла» у парному (разом із Тетяною Ярошенко із Котельви) та змішаному (разом із полтавчанином Олександром Ковальовим).

Переможці і призери змагань були нагороджені дипломами Полтавського обласного управління з питань фізичної культури, спорту і туризму.

Треба згадати ще одну приємну для нас новину. За тиждень до цих подій делегація групи настільного тенісу Кобеляцького НВК №1 взяла участь у чемпіонаті Дніпропетровська з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2000 року народження, де наші юні тенісисти завоювали більше десяти нагород, що надає впевненості у вдалих виступах нашої команди у відповідальних березневих обласних та всеукраїнських змаганнях.


Автор: Борис АНДРОНОВ, вчитель фізичної культури Кобеляцького НВК №1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2015, 09:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації