Вхід | Реєстрація

«Сільські традиції» (колишній «Бєлгранкорм-Полтавщина») сплатять державі 8,5 мільйонів за збитки

«Сільські традиції» (колишній «Бєлгранкорм-Полтавщина») сплатять державі 8,5 мільйонів за збитки

Діяльність свинокомплексу завдала збитків довкіллю через використання водних ресурсів без дозволу на спеціальне надрокористування

Постановою Вищого господарського суду України залишено без змін рішення господарського суду Полтавської області, яким задоволено позов прокуратури Полтавщини в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції в області до ТОВ «Сільські традиції», що в Кобеляцькому районі (колишня назва — ТОВ «Бєлгранкорм-Полтавщина»). Про це повідомила старший прокурор відділу представництва інтересів громадян і держави в судах прокуратури області Оксана Мироненко.

За словами прес-служби облпрокуратури, товариство зобов’язано сплатити до державного бюджету понад 8,5 млн. грн. збитків, завданих довкіллю через використання водних ресурсів без дозволу на спеціальне надрокористування.

Нагадаємо, що минулого року на сесії обласної ради депутати не проголосували за дозвіл ТОВ «Сільські традиції» на геологічне вивчення та промислову розробку ділянки родовища підземних питних вод.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2015, 18:35 | Кобеляки | Фінанси


1. Миру Мир / 12 березня 2015, 21:40
прокуратура піклується тільки за довкілля А скільки шкоди завдано людям старим малим скільки захворіло померло попробуй поборись докажи що тобі завдано шкодиМоже прокуратура включилась в конкурентну боротьбу Мені розповідав Ігор Філоненко що він написав заяву в прокуратуру Його визвали і прокурор каже ти неправильно написав і розказав як написати правильно і потім відправив цю заяву за сині гори в якийсь комітет Та вони прокурори просто знущаються над людьми і си дять ждуть поки обікрадуть отравлять людей і довкілля та провіряють ковбасні магазини а люди то таке Оперативно ніяких мір попереджувальних не приймають допустили завдання шкодина мільйони а отруєння довкілля і людей хоч хтось пробував довести хоча люди скаржились і пікетували Ніхто того що людина це ніщо в розумінні прокурорів а тепер вихваляються що відсудили грошей собі на зарплату Судити треба таких прокурорів а то найшлись герої
2. Мохамед / 12 березня 2015, 22:36
4.Чудо Юдо
«Представляєш що було б, якби власники були євреями?! Та у біличан уже б податок збирали щоб цьому комплексу приплачувати із власної кишені!»

Якщо ти не жартуеш, то я з тобою згоден на всі сто. Я просто заплутався в ніках і не памятаю чи ти не із свідомих? Якщо не з них, то вибач за підозру.
3. Лі Бо / 13 березня 2015, 13:29
До МОхамеда та інших: хлопці тп не перегинайте ви палицю. Маю на увазі тезу щодо російськості чи єврейськості даного підприємства. По-перше - ви не гірше за мене знаєте, що капітал давно є транс або й взагалі над національним. Так і у даному випадку. Белгранкорм, якщо мені не зраджує пам’ять є підприємством із російсько- швейцарським капіталом. Швидше за все - це гроші скиджені Орловим і компанією в Расєє і виведені у Швейцарію. А потім їх відмивають ось такими проектами. Зараз ті ж власники перереєстрували свій расєйсько-украйонський філіал у кіпрсько-украйонський. Яка різниця - суть не змінилася. По-друге, хто ж дохтур михайлюку та іншим жлобам, які зажидили у білицький бюджет дати 8 лямів, спокійно отримати дозволи і не паритись. Про все це в ЕХО вже писали.
4. Маска / 13 березня 2015, 15:25
12.Лі Бо
«...хто ж дохтур михайлюку та іншим жлобам, які зажидили у білицький бюджет дати 8 лямів, спокійно отримати дозволи і не паритись.»
Там "в дєлє" ще і Районний комсомолець з Удодом, які сказали "за енну суму в карман і так прокатіт, пока ми при власті". А правити планували вічно. вийшло ж так, що і Пляхана підставили перед Босом.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації