Вхід | Реєстрація

На 8 березня — медалі й подарунки ВФСТ «Колос»

На 8 березня — медалі й подарунки ВФСТ «Колос»

7 березня у Нових Санжарах на базі Новосанжарського НВК відбулася фінальна частина чемпіонату Полтавської області з волейболу серед жінок, у якій взяли участь п’ять найсильніших збірних: команди Новосанжарського, Кременчуцького, Полтавського, Решетилівського, Гадяцького районів.

Перед початком змагань чарівних учасниць привітав з наступаючим святом 8 Березня голова обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Головань, побажав перемог, хорошого настрою та вдалої гри.
Змагання пройшли за змішаною системою. У першому турі новосанжарки перемогли дівчат із Решетилівки з рахунком 2:0, а кременчуцькі красуні переграли суперниць із Гадяча: 3:1. Команда Полтавського району переграла новосанжарських дівчат (2:0).

Матч за третє місце між новосанжарськими та гадяцькими спортсменками видався цікавий та напружений. Першу партію виграли новосанжарки: 1:0, у другій перемогли гадяцькі дівчата: 1:1. Усе вирішувалось у тайм-брейку (третій вирішальній партії), де новосанжарки все ж вирвали свою перемогу. Новосанжарські красуні стають бронзовими призерками чемпіонату. Готував команду Олександр Дерев’янко, який виховав багато волейболістів вищих досягнень і є одним із кращих тренерів області.

У матчі за перше місце зустрілись полтавчанки з кременчуцькими дівчатами. Гра була цікава і захоплююча. Першу партію виграли полтавські спортсменки: 1:0, в другій дівчата із Кременчуцького району захопили ініціативу і вели в рахунку 12:8, але після взятого тайм-ауту полтавчанки зібрались, зрівняли рахунок і виграли другу партію.

По закінченні голова ВФСТ «Колос» Анатолій Головань вручив медалі та грамоти переможцям і призерам змагань.

Після нагородження у всіх дівчат були радісні посмішки та добрий настрій. Адже до 8 березня їх спортивна скарбничка поповнилась комплектами нагород.


Автор: Віталій Баранович, фахівець ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2015, 13:15 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації