Вхід | Реєстрація

Акція «Відправ посилку солдату! Адреса: Зона мужності. Донбас»

Акція «Відправ посилку солдату! Адреса: Зона мужності. Донбас»

2 березня 2015 року в Соколовобалківській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочалася чергова акція «Хочеш миру — допоможи тим, хто на війні! Відправ посилку солдату! Адреса: Зона мужності. Донбас.», під час якої учні збирали посилки з продуктами харчування та засобами гігієни.

Лідери учнівського самоврядування школи звернулися до всіх учнів, батьків та жителів села зі словами:
«На жаль, ми не знаємо всіх імен наших захисників, не знаємо, звідки вони. Але й війна не запитує цього, їй все одно.

Ми знаємо, що їх чекають рідні, плачуть і моляться кожної хвилини за них.

Ми, учні Соколовобалківської загальноосвітньої школи, як і вся Україна, просимо Бога уберегти захисників від ворожих куль. Сказати, що вони герої — цього замало. Адже саме вони оберігають наш спокій та сон.
На відміну від нас, наші захисники не мають можливості спати на зручних ліжках у теплих квартирах та будинках. Не мають можливості скуштувати нормальної домашньої їжі. Далеко не завжди мають змогу одягти чистий та сухий одяг. Але вони нас захищають, дають нам право на мирне життя.

Ми зобов'язані їм допомогти всім, чим можемо.

«Народ, який не хоче годувати свою армію, буде змушений годувати чужу», — цей крилатий вислів Наполеона нині, як ніколи, на часі. Тож, коли хочемо миру, допомагаймо тим, хто тепер на війні.»

Ми українці, ми — єдина родина, найдобріша, найщедріша нація. Сьогодні нашу країну спіткали важкі часи, коли всім потрібно згуртуватися для досягнення спільної мети. Адже тільки наша небайдужість та єдність допоможе подолати всі труднощі.

За тиждень всі зібрані посилки, а також сплетену маскувальну сітку було передано волонтерці Юлії Солодкій.
Учні впевнені, що будуть продовжувати цю справу, і хочуть, щоб до них долучалося все більше і більше небайдужих сердець. Треба пам’ятати основне правило: «Роби іншим добро — будеш сам без біди»!


Автор: Тетяна ЗІНЧЕНКО, педагог-організатор


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2015, 10:54 | Нові Cанжари | Суспільство
1. не за баром / 16 березня 2015, 15:28
«Роби іншим добро — будеш сам без біди»! - оце треба передати бійцям в АТО
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації