Вхід | Реєстрація

Сім’я Мурейків — найспортивніша в районі

Сім’я Мурейків — найспортивніша в районі

14 березня цього року в спортивному залі Кобеляцької ДЮСШ проходили традиційні районні змагання «Тато, мама і я — спортивна сім'я», присвячені Міжнародному дню сім'ї. У цих змаганнях взяли участь дев'ять сімей.

У першому виді змагань «Човниковий біг» третю позицію зайняла сім'я Мурейко (Шенгури), другу – Опари (Бутенки) і першу – родина Неживих (Шевченки).

У наступному конкурсі «Стрибки у довжину» 3–4 місця розділили Горошки (Озера) та Опари, друге посіли Мурейки, а найкращий результат показали Ломакови (Кобеляки).

У третьому етапі під назвою «Футбол» на третій сходинці Гребенюки (Підгора), другими були Мурейки, переможці – Ломакови.

Наступний конкурс — «Спритні збирачі врожаю». Третє місце у сім'ї Годі (Дрижина Гребля), другі — сім'я Мурейків, найкращий результат – у Ломакових.

У змаганнях з «Подолання болота» Мурейки були третіми, Неживі посіли друге місце, переможцями стали Ломакови.

Наступний вид програми – «Дартс». У ньому Годі опинились на третій сходинці, на другій — Неживі, а перемогла сім'я Мурейків.

У конкурсі «Єралаш» 2–3 місця розділили між собою Опари та Мурейки, кращими були Ломакови.
У останньому виді програми «Влучні стрільці» 3–5 місця розділили сім'ї Гребенюків, Ломакових та Мурейків, друге місце — Бабичі (Котовське), а перемогу отримали Опари.

За підсумками змагань дев'яте місце в Черненків (Світлогірське), восьме — у Горошків, на сьомій позиції — Годі, шосту сходинку посіли Бабичі, п'яту — Гребенюки, четверту – Неживі. Третє призове місце зайняли Опари, друге вибороли Ломакови. Переможцями спортивного свята стала сім'я Мурейків.
У перервах між конкурсами глядачів розважали артисти Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості.

Команди, які брали участь у змаганнях, були нагороджені грамотами та цінними призами. Сім'ї Ломакових та Мурейків здобули право захищати честь району в обласному фестивалі «Тато, мама і я — спортивна сім'я». Він проходитиме 28‑го березня у спорткомплексі села Розсошенці Полтавського району. Початок о 10:30.

 

Більше фото дивіться у нашій галереї


Автор: РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2015, 17:37 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації