Вхід | Реєстрація

Електрик із «Водоканалу» отримав житло

Електрик із «Водоканалу» отримав житло

У минулу п’ятницю під час зборів трудових колективів двох кобеляцьких комунальних підприємств сталася сенсаційна як для українського сьогодення подія: звичайний працівник отримав ключі від квартири.
Збори відбулися у зв’язку з відзначенням професійного свята працівників комунального господарства. На них прийшов і виступив перед присутніми кобеляцький міський голова Олександр Ісип. Він зазначив, що роботу комунальників для життєдіяльності будь-якого населеного пункту неможливо переоцінити. Зокрема Ісип сказав:

— Не всі в Україні розуміють, що місцеве самоврядування — це не влада, а інституція, яка надає людям послуги. На жаль, навіть серед людей з університетськими дипломами побутує хибна думка, що міський голова, депутати, члени виконкому — це ледве не якісь небожителі, котрі всіма і всім керують. Насправді ж, ми, чиновники, надаємо послуги так само, як двірники, контролери, електрики. У Кобеляках система надання послуг включає в одне ціле міську раду, Міську сервісну службу, Водоканал. І одне від одного ці складові відділяти не можна.

Міський голова нагадав, що у1998 році, коли він вперше був обраний на посаду, в комунальних підприємствах міста працювали 120 чоловік. Зараз число працюючих становить 50 чоловік. Але, за словами Ісипа, вони надають більше якісних послуг, аніж 17 років тому. Олександр Михайлович припустив, що в найближчі кілька років два існуючих комунальних підприємства об’єднаються. А після проведення адміністративно-територіальної реформи міські комунальники обслуговуватимуть ще майже десяток інших населених пунктів новоствореної громади.

Розповівши про історію, плани і наміри, міський голова приступив до більш приємної процедури нагородження кращих працівників. Грамоти від міської ради отримали Андрій Самарський, Світлана Каменєва, Петро Комарницький, Олександр Ящук, Сергій Рябека, Михайло Дунай, Сергій Леженков. Міський голова від імені РДА відзначив також Сергія Лещенка та Романа Партику. А Василь Клименко та Володимир Слісаренко отримали посвідчення ветеранів праці.

Та, безумовно, найвагоміший привід для радості того дня був у електрика ККП «Водоканал» Ярослава Янчі. Міський голова вручив йому ключ від службової квартири, наголосивши, що через 10 років сумлінної праці її можна буде приватизувати. До речі, у минулому році квартиру отримала двірник «Міської сервісної служби» Тетяна Абдурахманова.

Також Олександр Ісип повідомив, що з міського бюджету обом підприємствам у вигляді дотації виділено по 300 тисяч гривень. А Володимир Слісаренко у свою чергу нагадав про преміювання всіх, без винятку, працівників.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2015, 14:13 | Кобеляки | Суспільство
1. Свідєтєль / 22 березня 2015, 09:37
А ви в курсі, шо вчора на Солонцях п’яний мєнт на Мітсубісі провіряв на прочність стовпи. Це й Філон приїжав на фотік клацав. Інтєрєсно, возьме бабок від хранітілів закона чи напише про це в газеткі своїй?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації