Вхід | Реєстрація

«Стіну» будуватимуть за участі українських підприємств – Яценюк

«Стіну» будуватимуть за участі українських підприємств – Яценюк

До будівництві фортифікаційних споруд на українсько-російському кордоні «Стіна» залучать українські підприємства.

Про повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у ході селекторної наради з головами ОДА, передає РБК-Україна.

«Уряд ухвалив рішення про виділення 835 млн грн на будівництво фортифікаційних споруд, щоб не дати просуватися терористам на інші території України, щоб забезпечити контроль наших територій. Друга мета - українські підприємства, які будуть будувати якісні фортифікаційні споруди, вони отримають ці кошти. Запуститься додатково механізм економіки, а люди додатково отримають зарплати і робочі місця», – заявив він.

Як повідомлялося, на будівництво Кабінет міністрів уже виділив 850 мільйонів гривень на будівництво.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2015, 17:10 | Полтавщина | Суспільство


1. шофер / 24 березня 2015, 21:44

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. Арсеній / 24 березня 2015, 22:10

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
3. шофер / 24 березня 2015, 23:10
3.Арсеній
«Твоє відео відпочиває проти ось цього»
до речі, за цей випадок я спершу узнав від знайомих, а вже потім знайшов його на ютубі коли мені сказали що виклали ))
4. шофер / 24 березня 2015, 23:11
а я дивлюся сьогодні шумихи тут по менше - адмін мабуть залочив цілу шайку
5. Мохаммед / 25 березня 2015, 08:05
Тут Маска переживав, щоб його в гетто не зачинили. А тим часом його родичі скоро нас всіх загородять як у звіринці. Я прогнозував, що лише свідомих і козаків зачинять до резервації, а воно й нас у звіринець. При тому, як і належить, за наші гроші. Отут хтось із свідомих типу паршевлюка писав, що Україну в 33-му обгорожували колючим дротом, щоб не повтікали, так вони знову загородь будують вже справжню.
Я спочатку не вірив, що таке було. Почав «копати» і дійсно Гершель Мовшевич Ієгуда ( в миру Ягода, глава НКВД, мо хто не знає) заградотряди ставив щоб не порозбігалися. Причому барзєл настільки що рішення Політбюро про заборону блокування України лежало у нього під сукном аж доки його самого не оприходували.
Найцікавіше як свідомі радо самі собі загороду будуватимуть. Начебто від москалів. Ну дубленні. Класичний іудейський лохотрон. Кажуть лохам будуйте від ворогів фортецю, ура. Лохи будують, будують… Глядь, а вже самі у в’язниці. Вони ж не бачать як їх потихеньку, потихеньку в загородь. Виїзд в РФ вже під забороною, скоро і в Європу не пускатимуть бо зроблять для європейців із українців прокаженних і дивись таки і знову влаштують 33-й. Вже ж деблам давно пора повторити. Вони ще й досі вірять що їх у Нью Васюки ведуть. Та водитимуть, як їх Мойсей водив, доки не виздихаєте. У них в цьому плані досвід з біблійних часів.
Ану, пишіть вже мерщій, що я з дурдому втік. Вашими курячими мозгами не зрозуміти що стіна вона не просто стіна. Все, що вони роблять має ще й глибокий містичний зміст. І якщо вас для чогось загороджують, то це не лише для заробітнку бабла на дурнях
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації