Вхід | Реєстрація

Юні екологи — за збереження водних ресурсів

Юні екологи — за збереження водних ресурсів

20 березня на базі Кобеляцького районного будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна відбувся районний етап Всеукраїнського огляду-конкурсу екологічних агітбригад.

Цього року в традиційному заході взяли участь три команди: «Джерело», яка представляла Кобеляцьку ЗОШ № 3, «Свіжий вітер» (Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та «ДМПП» (Кобеляцький НВК № 1).
Основна тематика виступів юних екологів — збереження водних ресурсів. Учасники екологічного руху району, розкриваючи тему збереження водойм своєї місцевості, представили на розгляд журі цікаві та змістовні виступи.

Перемогу в конкурсі-огляді здобула кобеляцька команда «ДМПП». Друге місце між собою розділили агітбригади «Джерело» і «Свіжий вітер». Тож честь району в наступному етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу екологічних бригад будуть захищати учні Кобеляцького НВК № 1.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2015, 14:37 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації