Вхід | Реєстрація

Вихованці Білорибця здобувають новий трофей

Вихованці Білорибця здобувають новий трофей

Цього разу юні кобеляцькі футзалісти виграли обласний турнір найвищого рангу.

Не так давно ми повідомляли про те, що наші маленькі земляки здобули перемогу в одному із найпрестижніших футзальних змагань, що проводяться в Україні. Вони стали володарями Кубку України. Та на цьому Віктор Білорибець і його вихованці не заспокоїлись. Днями вони повернулись із чергового турніру з новим трофеєм. Цього разу футзалісти тріумфували на змаганнях обласного значення.

28 березня в селі Полив’яне Миргородського району відбувся фінальний турнір Чемпіонату дитячо-юнацької футзальної ліги Полтавської області. Це, до речі, були перші подібні змагання в історії полтавського футзалу. Їх провела Полтавська обласна федерація футболу.

До фінальної частини змагань пробилися шість команд з усієї області. Приємно відзначити, що до них потрапили одразу два кобеляцькі колективи. Крім кобеляцьких «Лідера-1» та «Лідера-2», за кубок у Полив'яному змагались футзалісти із Миргорода, Яресьок, Лубен і Чорнух. Організатори змагань «розвели» наші команди по двох різних підгрупах. На жаль, хлопцям із «Лідера-1» не пощастило і вони, програвши обидва своїх матчі, вибули із боротьби за призові місця. А ось «Лідер-2» створив справжню сенсацію. Справа в тому, що вихованці Віктора Білорибця були на рік молодшими за інших учасників змагань. А в цьому віці це має дуже велике значення. Та, не дивлячись на це, хлопчаки з «Лідера-2» вийшли із групи, зайнявши перше місце. А в матчі, котрий мав визначити переможця всього турніру, зустрілися із миргородцями. І перемогли їх з рахунком 4:3. Тобто, наймолодша команда виграла перший в історії Кубок Полтавської області і привезла його в Кобеляки. Крім того, наш воротар Олексій Глинський був визнаний кращим у своєму ігровому амплуа.

Крім Олексія, Кубок Полтавської області здобули Руслан та Іван Живульки, Валерій Луценко, Андрій Левченко, Артем Кірсанов, Сергій Данко, Максим Пилипенко, Іван Мирошнеченко, Владислав Спорник, Ростислав Чередніченко, Іван Покотило, Олег Корнієнко, Даніїл Клименко, Тарас Білокінь та Олександр Антонов.
 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2015, 12:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації