Вхід | Реєстрація

«На посаді обіцяю працювати чесно і відкрито»

«На посаді обіцяю працювати чесно і відкрито»

У четвер відбулося офіційне призначення голови Кобеляцької райдержадміністрації Таміли Шевченко. Привітати її з цим та окреслити основні напрямки роботи приїхав голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

Валерій Анатолійович відразу наголосив, що на сьогодні одним із головних завдань є впровадження закону про об'єднання територіальних громад:

— Сподіваюся, на цьому тижні ми завершимо створення координаційної ради, до складу якої ввійдуть обласні депутати, науковці, представники громадськості. Я хочу, щоб при його розробці враховувались інтереси громадян, а не наші з вами. Після впровадження цього закону в мене залишиться менше повноважень, зате вони збільшаться в громади.

Голова ОДА висловив сподівання, що Кобеляцький район стане новатором у реалізації поставленого завдання. Зі свого боку посадовець пообіцяв підтримати фінансово реалізацію закону про об'єднання громад.

Другим важливим питанням Валерій Головко назвав квітневе підвищення тарифів:

— Уряд вживає заходів для підтримки людей під час підвищення. Уже прийнята постанова Кабміну з оформлення субсидії на житлово-комунальні послуги. У Полтавській області майже 300 тисяч сімей зможуть її отримати.

За словами Валерія Анатолійовича, питання мобілізації та демобілізації є також вкрай важливим для нашої влади:

— Обласна рада разом із адміністрацією прийняли Програму підтримки демобілізованих, які повертаються із зони АТО. Думаю, що на місцевому рівні ви також підтримаєте свої військових і будете опікуватися ними.

Потім виступила новопризначена голова РДА Таміла Шевченко. Вона подякувала Президенту та голові ОДА за надану їй довіру. Окремо звернулась до аграріїв, які підтримували її кандидатуру на цю посаду:
— Я не випадково на місці голови РДА, бо дуже люблю Кобеляцький край. На посаді обіцяю працювати чесно і відкрито, чекаю на конструктивну співпрацю і ваші пропозиції.

А далі перейшли до поздоровлень. Першим привітав Тамілу В'ячеславівну голова райради Василь Мирошнеченко, який висловив впевненість у співпраці та побажав успіхів на займаній посаді. За ним новопризначену голову РДА привітали заступники Павло Мудрак та Олександр Шуліка, обласні депутати, представники профсоюзу, начальники відділів та колеги по цеху. На завершення вітань до залу зайшли діти з повітряними кульками та квітами і зачитали для Таміли Шевченко віршовані рядки.

Здається, Валерій Головко не очікував на подібне торжество. Він із досить здивованим виглядом сприймав те, що відбувалося в залі.

Після привітань голова ОДА звернувся до присутніх із побажанням відкинути політичні амбіції, а працювати на благо процвітання району і майбутніх громад.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2015, 14:50 | Кобеляки | Політика


1. Миру Мир / 3 квітня 2015, 21:25
так писали ж що шевченко організовувала людей на антимайдан Де ви патріоти свободівці нашо українці батькіщинівці де ви борці за правду і справедливість Чи ви в одному автобусі з нею їхали
2. Читаач / 3 квітня 2015, 21:32
2.Миру Мир
«так писали ж »

Андрейко - не мели дурниць. Від твоїх "порад" користі, як з козла молока. Не дай Боже допустити до руля такого нездару, як ти.
3. кеті / 3 квітня 2015, 21:42
Ну про антимайдан то правда де ж люстрація?
4. Миру Мир / 3 квітня 2015, 21:46
3.Читаач
«
Андрейко - не мели дурниць. Від твоїх "порад" користі, як з козла молока. Не дай Боже допустити до руля такого нездару, як ти.»

а шо ти пробував доїти козла Ну ти гурман я тобі скажу
5. Читаач / 3 квітня 2015, 22:25
7.Мохаммед
«А може він гейропеєць? »

Хоча б хто, лиш би не така антиукраїнська нелюдь. Вилізло б, коли таке видно, а святе обгаджуєш.
6. Бусел / 3 квітня 2015, 22:25
3.Читаач
«Андрейко - не мели дурниць. Від твоїх "порад" користі, як з козла молока. Не дай Боже допустити до руля такого нездару, як ти.»


Ну если патлатая гнида паршевлюк на ура керувала, то уж Андрейко по сравнению с ним - Перикл
7. Кобеляки / 3 квітня 2015, 22:29
9.Бусел
«Ну если »

Подивіться, яка бездушна, продажня, недобра, злорадна, лукава і україноненависна людина ховається за цими НІКами!
Нехай Господь пошле вам двічі того ЗЛА, що ви бажаєте тут нашим землякам!
Мерзотний старий запроданець-зрадник!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації