Вхід | Реєстрація

Собак труять, корів крадуть

Собак труять, корів крадуть

Жителі Кобеляцького району жваво обговорюють серію крадіжок, які прокотились селами.

Люди говорять про те, що Україна повертається до часів «лихих» дев’яностих років, коли різко зріс рівень злочинності. І задумуються над тим, щоб озброюватись і самостійно захищатись від злочинців.

Приводом для подібних розмов стала серія крадіжок, які прокотились районом. У селян почали викрадати велику рогату худобу. Злочинці в нічну пору заходять прямо у двори й виводять із сараїв та хлівів корів і биків. За неповних три місяці 2015-го року схожі за сценарієм крадіжки сталися у Чкаловому, Комендантівці та Григоро-Бригадирівці.

Виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ Юрій Стеценко підтверджує ці факти. За його словами, схожа «серія» мала місце у 2013-му році. Тоді крадіжки скоювали мешканці Дніпродзержинська. Кобеляцькі міліціонери затримали зловмисників і ті понесли покарання. Юрій Стеценко висловив впевненість у тому, що і в цьому випадку злочинців знайдуть та покарають. Це — лише справа часу. За його словами, у правоохоронців в пошуку зловмисників існує єдина проблема. Мова йде про катастрофічний дефіцит бензину. Юрій Михайлович запевнив: «Не дивлячись на зайнятість, ми готові ледве не щоденно патрулювати проблемні райони, та для цього потрібен бензин».

Міліціонери, ведучи розслідування, помітили одну закономірність. Практично перед кожною крадіжкою у власників худоби гинуть домашні собаки. Швидше за все, їх труять злочинці, аби чотирилапі сторожі не здіймали галасу. Так що в разі, коли у вас раптово загинули собаки, а в сараї стоять корови, це є приводом для того, щоб насторожитися.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2015, 09:11 | Кобеляки | Кримінал
1. шофер / 6 квітня 2015, 12:01
Щоранку чоловік став помічати як кожної ночі, у нього на огороді на один гарбуз стає менше і менше. Чоловік забив табличку: "Один із цих гарбузів отруєний".
Наступного ранку чоловік із оптимістичними надіями поспішає до свого городу переконатися що цього разу усі гарбузи на місці, і поруч зі своєю табличкою бачить ще одну із надписом: "Тепер отруєних гарбузів тут два..."
2. Мохаммед / 6 квітня 2015, 15:02
1. шофер
« "Тепер отруєних гарбузів тут два..."»

Нормальок. Мені один мужик, вже покійний, розповідав, як колись влітку був у великому місті і спрага заставила зайти в пивнушку випити пива. А там ходить якась жінка-алкашка і допиває з бакалів. Ну він під враженням взяв бакал розвернув його на 180 градусів і п’є з боку ручки. Типу що якщо його не якісно помили, то він все одно пє з чистого боку. Та жінка побачила, підходить до нього і каже: бач, ти правльно п’єш, я також так п’ю .
3. шофер / 6 квітня 2015, 23:39

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації