Вхід | Реєстрація

Віктор Рибалко вкотре обраний головою «Колоса»

Віктор Рибалко вкотре обраний головою «Колоса»

31‑го березня у Нових Санжарах пройшла звітно-виборна конференція районної ради ВФСТ «Колос». Сенсації не сталося:  новим головою делегати обрали багаторічного очільника організації.

На початку конференції Віктор Рибалко, який вже не один десяток років займається розвитком спорту в Новосанжарському районі, прозвітував про свою роботу. Хоча з фінансуванням на спорт в останні роки ніколи не було гладко, проте район регулярно (і головне — успішно) брав участь у змаганнях із футболу, волейболу, тенісу, шахів та інших видів спорту. Звісно, голова районної ради «Колоса» без підтримки активістів та ентузіастів не впорався б. Тому після виступу-звіту Віктор Рибалко вручив подяки практично всім делегатам, кожен із яких не один рік займається організацією змагань із того чи іншого виду спорту.

Після цього перейшли до обговорення. Виступ Віктора Рибалка усім сподобався.  Про це сказав у своєму виступі Віктор Дубович із Нехворощі. Він наголосив на різному рівні розвитку спорту, приміром, у Новосанжарському та Магдалинівському районах.

— Те, що їхні гравці їдуть грати до нас,  це показник і вашої організаційної роботи.

Нагадаємо, що цього року «Колос» вперше після довгої паузи організовував у районі змагання із міні-футболу. До цього чотири роки їх проводила районна федерація футболу.

— Віктор Олексійович — найбільш економний керівник із тих, кого я знаю, — викликав посмішки своїм виступом фахівець «Колоса» Віталій Баранович. — Ви ж знаєте, що фінансування фактично немає, а йому якось вдається проводити змагання, возити спортсменів на спартакіади і приносити району непогані результати.

Зрештою, агітувати делегатів не було потреби. Коли справа дійшла до голосування, усі вони одностайно підтримали кандидатуру Віктора Рибалка на посаду голови ради районного «Колоса». Тепер він щонайменше п’ять років буде організовувати спортивні змагання у районі та за його межами.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації