Вхід | Реєстрація

Новосанжарська станція юних техніків представляла Полтавщину на Всеукраїнських змаганнях

Новосанжарська станція юних техніків представляла Полтавщину на Всеукраїнських змаганнях

У Рівному з 17 по 19 березня Українським державним центром позашкільної освіти спільно з комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково‑технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради було проведено Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання.
Захід проводився з метою стимулювання в учнів творчого та інтелектуального розвитку, підвищення технічної майстерності вихованців, поглиблення рівня їх знань у галузі радіоелектроніки. У ньому взяли участь 10 команд з дев’яти регіонів України: (Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Черкаської областей, міст Києва та Рівного). Усього у Всеукраїнському конкурсі взяли участь 20 любителів радіоелектронного конструювання. Полтавську область представляв вихованець Новосанжарської районної станції юних техніків Ярослав Рудь (учень 11 класу Новосанжарського НВК).
Учасникам необхідно було підтвердити свої теоретичні знання та практичні навички. Як розповів наставник Ярослава Михайло Зерницький (керівник гуртка «Радіоелектронне конструювання»), досить цікавою була друга частина змагань: розробка друкованої плати та монтаж радіоелектронного пристрою. Оцінювались змонтовані готові радіоелектронні плати за раціональністю розміщення радіодеталей, естетичним виглядом та дієздатністю самого пристрою. Ярослав досить вдало підтвердив свої теоретичні знання з радіоелектроніки, а от практична частина вийшла не так вдало. Адже розробка та монтаж радіоелектронного пристрою — не така вже й легка справа, та й у часі конкурсанти були обмежені.
Адміністрація Новосанжарської районної станції юних техніків, педагогічний колектив та вихованці вдячні голові Новосанжарської РДА Сергію Бульбасі за допомогу в організації поїздки команди на змагання. Ми не просто урізноманітнюємо дозвілля школярів, ми даємо дитині шанс проявити себе в тому, до чого лежить її душа.


Автор: Олександр Кульчинський, директор Новосанжарської станції юних техніків


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2015, 16:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації