Вхід | Реєстрація

Понад 30 бойовиків «Мотороли» ідентифіковані й оголошені в розшук – МВС

Понад 30 бойовиків «Мотороли» ідентифіковані й оголошені в розшук – МВС

МВС Донецької області ідентифікувало особи більшості бойовиків підрозділу «Спарта» під командуванням «Мотороли».

Імена, фото та додаткову інформацію про них опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці голова МВС в Донецькі області В’ячеслав Аброськін.

«На території Донецької області, окупованій бойовиками, діє незаконне збройне формування «Спарта», так званий підрозділ «Мотороли». Очолює це бандформування Павлов Арсен Сергійович, 1983 року народження, уродженець Республіки Комі, кличка «Моторола», останнє місце проживання – Краснодарський край, Російська Федерація. Має бойовий досвід, брав участь у другій Чеченській війні», – йдеться у повідомленні.

Більшість бойовиків були ідентифіковані за відеозаписами одного з них – Геннадія Дубового.

«До весни минулого року працював різних видавництвах регіону. Брав активну участь у захопленні адміністративної будівлі Донецької облдержадміністрації. Останнє його місце роботи - головний редактор газети ДНР «Голос народу», – розповів Аброськін.

За інформацією МВС, Дубовий знімав на відео обстріли позицій ЗСУ, захоплення полонених, коментарі бойовиків, які пізніше використовували російські ЗМІ, пропагуючи так звану «ДНР». Він також проводив допити полонених українських військових.

«За відеоматеріалами Дубового, розміщеним на його каналі в youtube, ми змогли ідентифікувати багатьох бандитів НВФ «Спарта». Більшість з них вже оголошені в розшук, по решті процедура завершиться в найближчі дні», – зазначив Аброськін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2015, 11:36 | Полтавщина | Кримінал


1. Маска / 6 квітня 2015, 11:46
Всі, крім Мотороли, є жителі Донбасу.
2. Мохаммед / 6 квітня 2015, 14:54
1.Маска
«Всі, крім Мотороли, є жителі Донбасу.»

Тю! Чи ти маску змінив? Чи та не "маска"?
Ти ж стверджував, що там одні зєльоні человечки воюють.
У однокласниках, на сторінці міськради є відео про зустріч наших учасників АТО. Так там Таміла Шевченко сказала, що вони "приїхали з фронтів". Виходить там фронти, а не АТО.
3. Маска / 6 квітня 2015, 16:27
2.Мохаммед
«Тю! Чи ти маску змінив? Чи та не "маска"?
Ти ж стверджував, що там одні зєльоні человечки воюють.
У однокласниках, на сторінці міськради є відео про зустріч наших учасників АТО. Так там Таміла Шевченко сказала, що вони "приїхали з фронтів". Виходить там фронти, а не АТО.»

Всім властиво помилятися. То ж нехай тепер хлопці-АТОвці нам вибачать, що ми їм казали неправду, коли відправляли воювати із зеленими чоловічками. Шкода лише тих, що там полягли, що полягли за брехню.
4. Мохаммед / 6 квітня 2015, 17:04
3.Маска
«Всім властиво помилятися. То ж нехай тепер хлопці-АТОвці нам вибачать, що ми їм казали неправду, коли відправляли воювати із зеленими чоловічками.»

Прогрес!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації