Вхід | Реєстрація

На Великдень стане світліше

На Великдень стане світліше

Міська влада заявляє про готовність ввести в експлуатацію одразу кілька нових об’єктів.

Про це повідомив міський голова Олександр Ісип. За його словами, до Великодня в Кобеляках буде відновлене вуличне освітлення в кількох центральних кварталах. 23 нових ліхтарі освітлюватимуть вулиці Пушкіна, Московську, Жовтневу. Зокрема, світло стане поряд із дитсадком «Світлячок», музичною школою та школою з поглибленим вивченням іноземних мов. Крім того, будуть освітлені двори мікрорайону поряд із Вічним вогнем.

А в четвер, напередодні Великодня, відбудеться пуск міського фонтану, що на майданчику поряд із пам’ятником Шевченку. Зараз працівники «Водоканалу» закінчують опоряджувальні роботи.
Також Олександр Ісип запевнив, що 9 травня на честь 70‑ї річниці Перемоги в Кобеляках горітиме Вічний вогонь. Як відомо, у свій час міська влада прийняла рішення про припинення постійної роботи цього об’єкта, мотивуючи це економією бюджетних коштів. Адже в якості носія енергії у Вічному вогні використовується природний газ, за який платить міськрада. Але 9 травня і під час відзначення інших дат, пов’язаних із Великою Вітчизняною війною, символ пам’яті про загиблих на кілька днів будуть запалювати.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2015, 15:48 | Полтавщина | Суспільство
1. Бригадір / 10 квітня 2015, 12:44
Фонтан відкрили (для села пойдьот), а от стоянку авто перед шевченком не закрили, літай як хоч, буржуї трактора на трутуар повиставляли і все ОК. Чи то так і планувалось ???
2. Махамед / 10 квітня 2015, 13:16
Ти диви, як взявся працювати. Аби хтось запитав, чого він сімнадцятьь років того не робив? А тепер навіть ризикує невиконати закон про заборону сов. символіки і Вічний вогонь у нього буде горіти і навіть звьозд мабуть з касок на Братських не зрубуватиме.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації