Вхід | Реєстрація

Новорічна аварія

Новорічна аварія
Жительці села Соколова Балка довелося зустріти Новий рік на лікарняному ліжку із чисельними переломами. А все тому, що 31 грудня вона зустрілася на дорозі із неуважним водієм.
Сталося це близько 10 години ранку останнього дня старого року в самому центрі Соколової Балки. Невідомий водій на автомобілі «Москвич» не впорався із керуванням в умовах ожеледиці і збив жінку-пішохода. Після цього, не надавши їй першої медичної допомоги, втік з місця пригоди. А жінка від зіткнення із машиною отримала дійсно серйозні ушкодження — переломи руки, ноги і тазової кістки. Її було госпіталізовано до Новосанжарської ЦРЛ, де вона перенесла кілька надзвичайно складних операцій.
На місце події виїхали працівники відділення ДАІ у Новосанжарському районі разом із слідчо-оперативною групою райвідділу міліції. Але всі пошуки 31‑го грудня виявилися марними — на слід горе-водія натрапити не вдалося. Та переховувався він від правосуддя зовсім не довго — вже 1‑го січня працівники ДАІ знайшли у Нехворощі спочатку автомобіль, який скоїв ДТП, а потім і його власника — мешканця цього ж села. Проти чоловіка порушили кримінальну справу. Як повідомляють у відділенні ДАІ, зараз триває слідство. Тим часом винуватець пригоди в очікуванні вироку відвідує збиту ним жінку, яка і досі перебуває на лікуванні у ЦРЛ.

***

Після Нового року ситуація на дорогах району дещо покращилася. Але розслаблятися водіям ще зарано.
— Зараз стан доріг району я оцінив би, як задовільний, — говорить начальник відділення ДАІ у Новосанжарському районі Геннадій Тіняєв. — Припинилися дощі, зменшилася ожеледиця, але з’явилися інші проблеми. Через перепади температур на дорогах утворюються ямки, які можуть стати справжньою пасткою для неуважного водія.
Так, у Нових Санжарах на вулиці Чкалова автомобіль «ВАЗ-2102» потрапив у ямку на дорозі. Як наслідок — розрубана шина та погнутий диск. Загалом же початок року видався відносно спокійним — станом на 18 січня в районі сталося всього 2 ДТП, на щастя без людських жертв.
— Дай Бог, щоб нічого не траплялося, — говорить Геннадій Тіняєв. — А для цього я прохав би водіїв якщо виїжджати, то лише із зимовою гумою і, звичайно, бути максимально уважними на дорозі.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2010, 10:29 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації