Вхід | Реєстрація

«Ворскла» громить «Фортуну»

Черговий тур міні-футбольної першості видався цікавим та багатим на сенсації.
17 січня, доки всі добропорядні громадяни поспішали на виборчі дільниці, на майже зеленому майданчику зі штучним покриттям проходили ігри міні-футбольного чемпіонату. І навіть температура повітря у –10 за Цельсієм та холодний пронизливий вітер не зіпсували футбольного настрою.
А почався тур іще у суботу — перенесеною зустріччю новосанжарських «Сили ради» та «Газовика». Цього разу перевага була на стороні досвіду і зустріч закінчилася із мінімальною перевагою «газовиків» — 2:1.
Недільна програма видалася зовсім куцою — через вибори перенесли зустріч «Темпу» та «РВ МВС», тому цього дня зіграли лише чотири гри. Але все одно подивитися було на що. У першому поєдинку, наприклад, зійшлися команди з низів турнірної таблиці. Забрідчанська «Ворскла» досі не мала жодного набраного очка, а великосолонцівська «Фортуна» перемагала лише один раз. Могли солончани вийти вперед і у цій грі. Арбітр призначив пенальті, але голкіпер «Ворскли» Рустам Назаров удар відбив. У наступній атаці «Ворскла» відкрила рахунок. А потім, забрідчани цілком перехопили ініціативу і накидали супернику повен кошик голів. Усередині другого тайму рахунок вже був розгромним — 6:0. В кінцівці «Фортуна» скористалася розслабленістю суперника і два голи відіграла. Та останнє слово все одно лишилося за «Забрідками» — нападник команди Олег Мих забив ще один гол і записав на свій рахунок хет-трик — 7:2.
Наступна гра принесла ще один несподіваний результат. Скромна лелюхівська «Ворона» почала гру з «Новосанжарським НВК» із трьох забитих голів — 3:0. Потім «школа» серйозно притисла суперників і не лише відігралася, але невдовзі вийшла вперед — 3:4. Та футболісти «Вороної» продемонстрували неабиякі вольові якості, переломили гру і забили противнику ще три голи. Підсумок — перемога «Вороної» із рахунком 6:4 і покер її нападника Сергія Киричка.
Молода команда «Ніка» продовжила збирати «скальпи» фаворитів. Цього разу перед нею не встояла руденківська «Зоря-2». «Ніка» пропустила першою, але зусиллями своїх полтавських легіонерів зуміла переломити гру і перемогти з рахунком 5:2.
У останній зустрічі дня юніорський «Стандарт» не зміг реалізувати свої моменти у грі із драбинівською «Чистою криницею» і мінімально поступився — 1:2.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації