Вхід | Реєстрація

Першотравневу «полатали», на черзі — Пушкіна

Першотравневу «полатали», на черзі — Пушкіна

Очільник міста Олександр Ісип поділився планами міської влади щодо ремонту вулиць і тротуарів у Кобеляках.

Олександр Ісип констатував той факт, що цьогорічна зима дуже негативно позначилась на дорожньому покритті в місті:

— Значна кількість кобеляцьких автошляхів постраждала внаслідок швидкої зміни погодних умов. Тому міська влада вважає своїм першочерговим завданням якнайшвидше їх відновити. У вівторок працівники ТОВ «Кобеляцький будсервіс» завершили асфальтування тротуару по вулиці Червоноармійська, зі сторони школи №2, від перехрестя Шевченка-Червоноармійська до Червоноармійська-Калініна.

Зі слів Олександра Михайловича, тепер школярі зможуть без проблем проходити до школи по Червоноармійській. Керівництво міста у першу чергу планує полагодити ті тротуари, які стали зовсім непридатними для пішоходів. Таким є відрізок по вулиці Червоноармійській, від перехрестя Шевченка-Червоноармійська та Червоноармійська-Жовтнева.

Також міський голова повідомив, що далі ремонтники перейшли на вулицю 1-го Травня, потім — на Пушкіна, оскільки після зими їх проїжджа частина знаходиться у жалюгідному стані. Особливо небезпечними є перехрестя вулиць Касьяна-Жовтнева, Жовтнева-Пушкіна й Калініна-Пушкіна.
До речі, у вівторок, 28-го квітня ремонтувалися відразу дві кобеляцькі дороги. Перша по вулиці 1-го Травня, друга — по Червоноармійській. Одночасно в Кобеляках працювало два дорожньо-ремонтні підприємства: ТОВ «Кобеляцький будсервіс» та Кобеляцький райавтодор.

Проїжджу частину вулиці 1-го Травня, на відрізку між Дніпропетровською та Касьяна (до П’ятивуглів), на замовлення міськради ремонтували працівники «Кобеляцького будсервісу». Крім ремонту дороги, вони ліквідували ямковість і на тротуарній частині цієї вулиці.

А ось поточним ремонтом Червоноармійської, поблизу професійного аграрного ліцею, займалися працівники Кобеляцького райавтодору. Цим відрізком дороги опікується Служба автомобільних доріг Полтавської області. Протягом вівторка зроблено ямковий ремонт тієї частини дороги, що мала найбільші і найглибші вибоїни.

Нагадаємо, у 2015-му році на поточний ремонт кобеляцьких доріг міська влада передбачила 450 тисяч гривень. Як повідомив міський голова, у разі перевиконання бюджету міста за І-ше півріччя поточного року обсяг видатків на ремонт доріг у Кобеляках буде збільшено.

За розпорядженням міськради, вирівняно обочину по вулиці Калініна, від перетину Московської до Касьяна. Навпроти стадіону планується збудувати паркувальний майданчик для автомобілів. Можливо, там посадять кілька дерев, щоб згодом від них була тінь.

Крім того, Олександр Ісип зазначив, що найближчим часом буде нанесена розмітка на вулиці Касьяна, у районі новозбудованого фонтана (навпроти будівлі районного суду), яка повідомлятиме водія, що він заїжджає на тротуар. Так як більшість автомобілістів вважають це місце паркувальним майданчиком. Якщо розмітка не допоможе, то невдовзі проїжджу частину відгородять металевим турнікетом.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2015, 10:58 | Кобеляки | Суспільство
1. Чудо Юдо / 30 квітня 2015, 22:42
На черзі Пушкіна? Що, невже приберуть оте вічне море на перехресті цієї вулиці із Фрунзе?
Та ну ви що, навіщо? Це ж пам’ятка Кобеляк, що ми внукам залишимо??
2. Гай Фокс / 30 квітня 2015, 22:56
1.Чудо Юдо
«невже приберуть оте вічне море на перехресті цієї вулиці із Фрунзе?»
Не переживай, нікуди воно не дінеться. Бо йому буквально звідти нікуди подітися, хіба що будувати ливневу каналізацію. А асфальт по дну покладуть. Путін он трубу поклав, а ми дорогу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації