Вхід | Реєстрація

Розпочалась п’ята хвиля мобілізації

Розпочалась п’ята хвиля мобілізації

У Кобеляцькому районі, як і у всій Україні, продовжується мобілізація та призов до лав Нацгвардії і Збройних Сил.

Про перипетії процесу  розповів військовий комісар Сергій Каплатий. Він повідомив, що, згідно Указу Президента, п’ята хвиля мобілізації розпочалася 22-го квітня. Мобілізованих військовослужбовців відправляють у навчальний центр «Десна», що в Чернігівській області, у місто Васильків на Київщині, у Львів. Ті, хто служитимуть у аеромобільних військах, їдуть у місто Миколаїв, майбутні зв’язківці проходять навчання у Полтаві.

Одночасно триває призов на строкову службу. Майбутні строковики служитимуть, в основному, у лавах Національної гвардії. Частина з них поповнить склад Збройних Сил України. Військовий комісар запевнив, що жоден строковик не буде направлений у зону проведення антитерористичної операції. Згідно із оприлюдненою ним інформацією, хлопці нестимуть службу в Київській, Харківській та Одеській областях.
Також співробітники військкомату розповіли, що вісім чоловіків із Кобеляцького району виявили бажання продовжити службу в армії за контрактом. Один із них — переселенець з Луганської області.
 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2015, 17:01 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації