Вхід | Реєстрація

Військовослужбовці посадили Алею слави

Військовослужбовці посадили Алею слави

У п’ятницю, 24-го квітня, військових, які демобілізовані після першої хвилі, вітали з поверненням додому. Захід проходив за сприяння райдержадміністрації та районної ради.

Дійство розпочалося з виступу вихованців Будинку дитячої творчості, які виконали пісню «Прапор України». Далі ведучі запросили на сцену всіх демобілізованих військовослужбовців. Їх із поверненням привітали голова РДА Таміла Шевченко, голова райради Василь Мирошнеченко та військовий комісар Сергій Каплатий. Виступаючі подякували чоловікам за відвагу і мужність, проявлені під час служби, і висловили сподівання, що ця неоголошена війна найближчим часом закінчиться. А комісар окремо відмітив:

— Ці військові заслуговують особливої уваги, оскільки не ухилились від проходження служби у той нелегкий час. Ви — справжні герої своєї Батьківщини.

Керівники району нагородили військових подяками за їх службу та запросили зайняти місця у залі.
Наступними на сцену піднялися діти, які тримали в руках портрети загиблих в АТО земляків. Усі присутні хвилиною мовчання згадали імена кобелячан, котрі не повернулися з буремного сходу.

Від імені матерів виступила Наталія Пальчик. Потім вітати військовослужбовців настала черга артистів, які підготували пісенно-танцювальну програму.

Після урочистостей військові разом із школярами й керівництвом району посади дуби за Будинком культури. Як пояснили посадовці, у подальшому ця територія матиме назву Алея слави.

Коли роботу було виконано, частина демобілізованих відправились на міське кладовище, щоб покласти квіти до могил своїх бойових товаришів та згадати їх добрим словом.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2015, 09:06 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації