Вхід | Реєстрація

Малюнок ліцеїстки переміг на конкурсі

Малюнок ліцеїстки переміг на конкурсі

У рамках Всесвітнього дня охорони праці територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Полтавській області був організований конкурс дитячих малюнків «Охорона праці очима дітей».

Основна тематика робіт — усвідомлення людиною відповідальності за збереження власного життя і здоров’я на робочому місці.

За підсумками конкурсу, переможців було визначено серед учнів шкіл і професійно-технічних закладів області у трьох вікових групах: 6-10 років, 11-14 та 15-18.

У старшій віковій групі перемогла учениця Кобеляцького аграрного ліцею Альона Сіроштан. Її малюнок «Бережи себе — тебе чекають!» визнаний кращим.

У п’ятницю на подвір’ї аграрного ліцею з цього приводу була організована лінійка, на яку прибули представники обласного управління Держгірпромнагляду. Вони привітати переможницю та вручили їй диплом.

Роман Матюхов, начальник Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, підмітив, що недаремно саме учениця цього закладу стала переможницею:

— Ви — майбутні аграрії, спеціалісти в галузі сільського господарства. Сподіваюсь, що після закінчення навчання ви працюватимете без будь-яких травмувань, оскільки добре засвоїли основні правила з охорони праці.

Також заступник директора ліцею Яніна Монастиренко вручила переможниці подарунок від навчального закладу.

Представники Держгірпромнагляду висловили сподівання, що конкурс цей не пройде даремно й учні, закінчивши навчання, відповідально ставитимуться до свого життя і здоров’я на робочому місці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації