Вхід | Реєстрація

Експрес-новини

20 січня особовому складу Новосанжарського райвідділу міліції представили нового начальника. На цю посаду призначено майора міліції Сергія Анатолійовича Махна.

* * *

З початку року на дорогах Новосанжарського району станом на 18 січня сталося всього 2 ДТП – повідомляють у відділенні ДАЇ. І закликають водіїв і надалі бути обережними на дорозі.

* * *

За даними моніторингу у виборах Президента 17 січня на Новосанжарщині найбільший відсоток голосів набрала Юлія Тимошенко – 37,2%. Віктор Янукович став другим із 27,6%.

* * *

За неофіційною інформацією стало відомо, що екс-президент України Леонід Макарович Кравчук 10 січня святкував свій день народження у Кобеляцькому районі. Своє 74-річчя він зустрів у селі Світлогірське на березі Дніпра. Як бачите Кобеляччина туристична – є привабливою для найсильніших світу цього.

* * *

20 січня демонтована міська ялинка. Роботи проведені спеціалістами ККП «Міська сервісна служба».

* * *

Змінено графік освітлення вулиць райцентру у нічний час. Зараз вуличні ліхтарі горітимуть із 17.00 до 1-ої години ночі. Із збільшенням світлого дня режим освітлення вулиць змінюватиметься й надалі.

* * *

Відновлено вуличне освітлення на перехресті вулиць Гоголя і Червоноармійської. Зараз там встановлено 10 ліхтарів і засоби обліку. В подальшому на Гоголя встановлять ще 20 ліхтарів.
Надійшов перший ескіз-пропозиція пам’ятника Миколі Касьяну. Його авторами є фахівці обласного управління архітектури.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2010, 12:42 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації