Вхід | Реєстрація

А Дід Мороз — існує!

До Новорічних та різдвяних свят дітям із сімей, які перебувають під супроводом Кобеляцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді представниками центру було вручено солодкі подарунки.
…Цього дня в кожнім домі видно було підготовку до свята, стояла ялинка. На запитання «А ти чекаєш на Діда Мороза в новорічну ніч?» майже всі дітки дружно відповідали: «Так! Чекаю!» і тільки одна дівчинка не знала, що Дід Мороз на новий рік приносить під ялинку подарунки…
А можливим це стало завдяки спонсорській допомозі «ПП Доля» — Долі Ользі Володимирівні та ЗАТ «Мрія» Карнаух Надії Василівні та співпраці із відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Саме ці люди щороку відгукуються на наше прохання допомогти діткам із сімей, де цукерками діти ласують не часто.
Ми щиро вдячні Вам за допомогу і людяність, нехай ні Ви, ні Ваші діти ніколи не знають нестатків. Нехай Ваше добро теж повертається Вам добром від людей!
Що ж стосується інших спонсорів (вони знають про кого саме іде мова), до яких ми зверталися з проханням про спонсорську допомогу, то в них не знайшлося ні часу, ні можливостей виділити хоч мізерну суму для знедолених дітей… І це дуже прикро, бо тоді Дід Мороз прийшов би до набагато більшої кількості діток у районі…

Автор: Спеціаліст РЦСССДМ Світлана Довгань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2010, 12:43 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації