Вхід | Реєстрація

Книгу Вічної Слави можна знайти в Інтернеті

За розпорядженням міського голови Олександра Ісипа на офіційному веб-сайті Кобеляцької міської ради оприлюднено Книгу Вічної Слави міста Кобеляки.

Відтепер з іменами всіх загиблих бійців у Другій світовій війні та померлими у мирний час учасниками бойових дій можна ознайомитися на сайті міськради у розділі «Гордість і пошана».

Олександр Михайлович пояснив, що цей інформаційний сервіс створений, перш за все, для вшанування пам’яті наших дідів і прадідів, які загинули в ім’я перемоги над нацизмом у Європі:

— Важливим моментом є і те, що нащадки загиблих на війні та померлих у післявоєнний час ветеранів зможуть перевірити наявність імен останніх у Книзі Вічної Слави міста Кобеляки. Якщо рідні не знайдуть там імені свого родича, то зможуть поклопотати перед міською радою про занесення його до цієї книги.
Як відомо, у День Перемоги Книга Вічної Слави міста Кобеляки традиційно зачитується кобеляцькими школярами під час урочисто-траурного мітингу на міському кладовищі.

Зі слів міського голови, цьогоріч 9‑го травня будуть також згадані імена чотирьох загиблих кобеляцьких військовослужбовців у зоні АТО.

З питань, пов’язаних із Книгою Вічної Слави міста Кобеляки, можна звернутися в міську раду за телефоном 3–12–05.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2015, 13:26 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації