Вхід | Реєстрація

Валерій Шептуха вже їздить на «Опелі»

Валерій Шептуха вже їздить на «Опелі»
У минулому номері ми повідомляли про отримання керівниками 4‑х дільничних лікарень сертифікатів на автомобілі «Опель». Вже через тиждень медики отримали й самі автівки.
Головний лікар Дашківської дільничної лікарні Валерій Шептуха вважає початок року надзвичайно вдалим для себе. Адже 15 січня в його розпорядження нарешті потрапив довгоочікуваний новенький комфортабельний автомобіль, про який він дуже давно мріяв. «Я, як на світ народився, — коментує Шептуха. — Бо до цього дня «бив» свою «Славуту». Порівнювати їзду на ній із новеньким «Опелем» просто неможливо. Це небо і земля».
За словами медика вже в дорозі від Києва до Дашківки він з водієм зповна відчув переваги іноземної техніки. Комфорт, простір, легкість у керуванні — незаперечні переваги «Опеля» над «Таврією». Двигун об’ємом 1,4 тисячі кубічних сантиметрів споживає при русі по трасі всього-на-всього 5 літрів бензину. Габарити автомобіля дозволяють транспортувати навіть лежачих хворих.
Згідно із документами, державному бюджету закупка одного із тисячної партії «Опелів» обійшлася у 143111 гривень. Нагадаємо, що медичні заклади отримали «автівки» безкоштовно. «Це Юлія Володимирівна добре нам допомогла», — радіє Шептуха.
Після отримання автомобіля у Валерія Павловича, як і у його колег із Світлогірської, Іванівської та Озірської лікарень виникла проблема з його реєстрацією. Щоправда, головний лікар сподівається, що занадто складною вона не буде.
«Ось, дивіться, — показує газету «Урядовий кур’єр». — Тут надруковане розпорядження Кабміну про безоплатну реєстрацію цих машин. Заплановані пільги і при їх страхуванні. Сподіваюсь, що відповідні державні структури відреагують адекватно».
До речі, у минулому році дашківська лікарня отримала допомогу і від німецьких благодійників. Отримавши від них 1,5 тисячі євро, медики встановили в закладі сучасні вікна.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2010, 12:44 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації