Вхід | Реєстрація

За «ПТН ПНХ» на номерах будуть штрафувати

За «ПТН ПНХ» на номерах будуть штрафувати

Про це редакцію повідомив Василь Кіптілий, начальник взводу з обслуговування стаціонарного посту № 3.
Днями практично всі центральні засоби масової інформації повідомили про те, що служба ДАІ приділятиме посилену увагу перевірці транспортних засобів, на яких державні номери заліплені популярними нині наклейками та наліпками. Причиною цього стали численні порушення ПДР водіями таких «автівок». А 4 травня 2015 року автомобіль із заліпленим номерним знаком став учасником трагедії. Мова йде про злочин, скоєний у Деснянському районі Києва. Там злочинці в масках спочатку пограбували АЗС. А потім, утікаючи від правоохоронців, почали стріляти з вогнепальної зброї. У результаті загинули два працівники міліції, троє — тяжко поранені. Злочинці пересувались на мікроавтобусі «Volkswagen Transporter».

Після такої трагедії у всі підрозділи ДАІ були направлені службові телеграми. У них ідеться про те, що інколи популярними наліпками або номерами військових частин на держномерах намагаються своєрідно «застрахуватися» від перевірки ДАІ. Порушники представляються волонтерами або представниками військових формувань. Самі ж інколи займаються відверто незаконною діяльністю.

Відтепер співробітники міліції особливо ретельно перевірятимуть транспортні засоби, на яких відсутні чи заліплені держномери встановленого зразка. Крім того, підвищена увага буде прикута до автомобілів іноземного виробництва престижних моделей або підвищеної прохідності, які мають номерні знаки військових частин (на чорному фоні). Міліціонери перевірятимуть, чи дійсно « круті» іномарки належать підрозділам Збройних Сил України.

Усі транспорті засоби, власники яких порушили вимоги законодавства щодо експлуатації державних номерних знаків будуть затримані. А громадяни, що вчинили подібні правопорушення, — притягнуті до адміністративної відповідальності, тобто оштрафовані.

Василь Кіптілий повідомив редакцію, що кобеляцькі водії відповідально поставилися до вимог співробітників ДАІ. Він відзначив:

— До випадку у Києві з розстрілом міліціонерів наклейки на номери чіпляли і кобелячани, й водії з інших регіонів. Таких людей було досить багато. Але зараз усі дисципліновано зняли наклейки і наліпки. Будемо сподіватися, що учасники дорожнього руху й у всьому іншому неухильно дотримуватимуться вимог Правил дорожнього руху.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2015, 13:31 | Полтавщина | Суспільство
1. Адекватник / 17 травня 2015, 21:49
7.шофер
«Справжня мотивація - ще раз звернути увагу що ПТН ПНХ, і походу ще раз поржати із Путіна.»

Ти на всі сто правий.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації