Вхід | Реєстрація

«Музиканти викликали справжній фурор»

«Музиканти викликали справжній фурор»

Минулого тижня вихованці й педагогічний колектив Кобеляцької музичної школи виступили зі звітною концертною програмою, присвяченою Дню Перемоги.

Захід пройшов у залі районного Будинку культури. Послухати виступи учнів та викладачів музичної школи зібралися жителі міста й району. Привітавшись, ведучі повідомили, що звітний концерт присвячений Дню пам’яті і примирення та семидесятій річниці Перемоги над нацизмом у Європі:

— Не стирається в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу.

Ведучих змінює хор учнів старших класів, які виконують пісню «Відчинилося життя» (викладач Людмила Лапшикова, концертмейстер Ірина Павленко).

Далі з вітальними словами до присутніх звернулися перший заступник голови РДА Жанна Шевцова та заступник голови райради Ганна Кондратьєва.

Після вітань юний композитор Ярослава Мороз подарувала глядачам свій власний твір «Вечірній настрій» (викладач Олександр Вертелецький).

Молодша група хореографічного відділення виконала танок «Світ, у якому ми живемо» (викладач Олена Пушкіна).

Ансамбль учнів молодших класів під керівництвом Антоніни Танської підготував композицію «Ой, ходи, весно».

Любителі скрипки насолодились твором Йоганеса Брамса «Колискова», який бездоганно зіграла Аліна Шабельник (викладач Наталія Скляренко, концертмейстер Вікторія Татарко).

Учні середньої вікової групи зразкового аматорського хореографічного колективу «Радість» (викладач Тетяна Коренівська) приготували для гостей танок «Україна».

— Разом із незалежністю в Україну прийшло свято Матері, — говорять ведучі. — Ми вітаємо всіх матерів із цим днем та дякуємо вам за турботу, любов і жертовність.

А подарунком для мам стала пісня «Мамина хатина» від Владислави Гончарової. До речі, під керівництвом свого викладача Віктора Ліщини Влада брала участь у обласному конкурсі «Душі пісенної криниці».

Потім Маргарита Бикова зіграла на сопілці «Елегію». Нещодавно Рита перемогла у обласному конкурсі «Юний віртуоз Полтавщини».

Вокальний ансамбль учнів старших класів заспівав пісню «Моя любов».

Узагалі, цього дня на сцені виступали ансамблі баяністів, бандуристів, сопілкарів, гітаристів. Можна було послухати дует акордеоністів, фольклорний та естрадний ансамблі. Прекрасним завершенням дійства став виступ оркестру викладачів.

Не оминули увагою організатори концерту й ветеранів, які прийшли на захід. Їх учні музичної школи привітали квітами й словами подяки.

Усі присутні на музичному святі залишилися задоволені його організацією та проведенням. Вони дякували музикантам за кожен номер гучними оплесками й вигуками «Браво».

Уже в фойє одна з відвідувачів відмітила, що в світі немає нічого прекраснішого за дзвінкі голоси та музичні твори, які звучать наживо.

 

Більше фото дивіться у нашій галереї


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2015, 15:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації