Вхід | Реєстрація

На захід зібралися більше ста п’ятдесяти дітей

На захід зібралися більше ста п’ятдесяти дітей

Минулої неділі громадська організація «Від серця до серця» влаштувала для кобеляцьких дітлахів свято «Країна здоров’я». Захід пройшов у парку Богдана Хмельницького.

Представники громадської організації розповіли, що вони тісно співпрацюють із церквою адвентистів сьомого дня, а подібні міроприємства організовують по всій Полтавської області:

— Вони розраховані як на дітей, так і на дорослих. На сьогоднішнє свято запрошувались діти до 12‑ти років. Головна мета — пропагування здорового способу життя, знайомство підростаючого покоління з правильним харчуванням, основами гігієни, з користю від фізичних вправ, правилами поводження в суспільстві, відмова від поганих звичок. А щоб дітям було цікаво опановувати ці знання, ми проводимо навчання у формі гри. Наприклад, мандрівка потягом.

Отож, маршрут уявного потягу починався від арки. Діти разом із працівниками громадської організації по колу переходять від однієї станції до іншої. Кожна така зупинка має назву, там розміщується плакат та інші наочності, щоб малеча краще запам’ятовувала правила, які вивчає.

Громадська організація «Від серця до серця» вперше влаштувала таке дійство у нашому місті. При цьому на захід зібралися більше ста п’ятдесяти дітей.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2015, 17:08 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Адекватник / 15 травня 2015, 17:28
Дияволські створіння. Вже до дітей добралися.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації