Вхід | Реєстрація

У Новосанжарському НВК пролунав останній дзвоник

У Новосанжарському НВК пролунав останній дзвоник

29 травня школярі, вчителі та батьки прийшли попрощатися зі школою до наступного навчального року, а хтось і назавжди.

Біля школи заклопотано-гамірно, зібралися діти, батьки, вчителі. Усі дуже хвилювалися, щоб погода не підвела. І хоч небо було похмуре, але дощу, на щастя, не було. Вишиковуються старшокласники з першокласниками, як уже традиційно склалося, і врочисто, взявшись за руки, прямують до стадіону. За ними спалахують десятки фотоапаратів та відеокамер. Для одинадцятикласників сьогодні — один із найвизначніших днів у житті. І випускники сміливо крокують назустріч майбутньому. На стадіоні з вітальним словом до них звертається ведуча свята, заступник директора Тетяна Селюк:

— Уроки закінчились і попереду тепле літечко, пора канікул. Сьогодні вся шкільна родина разом. Родина, яку об’єднує спільна  любов і повага до школи.

Серед гостей були і представники влади, які прийшли привітати винуватців свята. Виступив голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха:

— Мене переповнюють хвилюючі відчуття. Багато років тому я теж закінчував школу. Я хочу побажати нашими випускникам знайти свою дорогу в житті, добре оволодіти професією, адже саме від вас залежить майбутнє України!

З напутнім словом звернувся і батько однієї з випускниць Сергій Захарчук:

— Зараз у вас важливий час становлення, вибору. Бажаю кожному з випускників стати Людиною з великої букви. Ми, батьки, дуже любимо вас. Ви ті, кому ми віддаємо більшу частину життя.

Лунали на святі останнього дзвоника багато віршів. Зокрема, і з вуст першокласників, які декламували вже впевненіше, але викликали теплі посмішки у гостей свята. Потім відбулися кілька флешмобів, якими, власне, відзначилося свято цього року. Пускали також кульки в небо. А ось уже і лунає останній дзвоник в маленьких тендітних ручках першокласниці Саші Деркач, яка сидить на мужньому плечі одинадцятикласника Віталія Каблукова. Вони проходять біля кожного класу, де їх вітають щирими оплесками. Після цього свято урочисто закінчується. Хтось іде з посмішкою, а в когось бринять сльози. Дитинство минуло, а попереду непросте, але прекрасне доросле життя.


Автор: Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації