Вхід | Реєстрація

Випускники відзначились флешмобами

Випускники відзначились флешмобами

У п’ятницю зранку в школах району відбулося свято останнього дзвоника.

У Кобеляцькій ЗОШ №2 воно почалося о восьмій годині. Святкова лінійка пройшла на подвір’ї закладу. Із закінченням навчального року учнів привітала директор школи Світлана Ніколенко.

Також на це свято завітали керівник районного Управління праці та соціального захисту населення Зоя Петренко, районний методист Наталія Масич та міський голова Олександр Ісип. Вони побажали школярам добре відпочити на канікулах, а випускникам — успішно скласти ЗНО та вступити до вищих навчальних закладів. Очільник міста подарував для спортивного залу м’ячі. Гості разом із Світланою Ніколенко вручили грамоти учням, які цього року брали участь та перемагали в районних і обласних олімпіадах.

У НВК № 1 відкрив свято директор школи Яків Постольник. Він подякував учнівському та педагогічному колективу за здобутки, які вони досягли протягом 2014-15 навчальних років. За традицією, Яків Григорович відзначив найуспішніших, найспортивніших та найактивніших школярів. Директор закладу згадав, що цьогоріч у НВК відкрилася дошкільна група «Подоляночка», яка проводжає свого першого випускника Максима Гудима.

Зі святом останнього дзвінка учнів поздоровила перший заступник голови РДА Жанна Шевцова. Посадовець вручила грамоти педагогам, які готували школярів до змагань і олімпіад.

Наймолодші учні обіцяли одинадцятикласникам гарно навчатися та повторити всі їхні досягнення. А обидва класи випускників підготували для присутніх видовищні флешмоби.

Наприкінці урочистої лінійки для всіх учнів пролунав дзвінок, який покликав їх на останній цьогорічний урок.

Фотографії зі свята Ви можете переглянути у нашій галереї


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації