Вхід | Реєстрація

Волонтерську «Ластівку» відремонтували у Козубах

Волонтерську «Ластівку» відремонтували у Козубах

— Я приїхав — її не впізнав. Це ж нова машина! — посміхається Микола Кудрін, який під час останніх поїздок незмінно виконує обов’язки водія волонтерської «Ластівки».

За кілька днів працівники Михайла Васюти на власній базі «Козубівського» замінили на мікроавтобусі метанову газову установку на пропанову із значно більшим балоном, а також замінили усі ресори, вирівняли нерівності і пофарбували кузов. Полагодили ще кільканадцять дрібніших несправностей, які могли стати причиною зупинки волонтерів у дорозі.

Аби із машиною вже точно нічого не трапилося по дорозі на Схід та назад, Михайло Васюта запросив освятити полагоджений автомобіль марківського священика отця Дмитра. Той проводить освячення і наприкінці дякує і волонтерам за їх потрібну і нелегку роботу, і Михайлу Васюті, який у цій роботі допомагає.

— Спасибі, що допомагаєте нам і надалі, — дякує директору агроформування волонтер Юлія Солодка. — Без вас ми б зовсім стали, а хлопці ж нас чекають.

Уже наступного дня на волонтерів чекала поїздка до Черкаського, Красного та Курахового, а за тиждень їх «Ластівка» має виїхати із вантажем у напрямку Щастя.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2015, 10:48 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації