Вхід | Реєстрація

«Кубок Будекспрес Надія» виграли господарі

У вівторок 18 серпня на стадіоні села Кунівка (Кобеляцький район) відбувся незвичний футбольний матч. Саме цього вечора на сільському стадіоні відбулася фінальна зустріч, в якій приймали участь кобеляцький «Будекспрес» та футболісти із села Котовського.
«Кубок Будекспрес Надія» був заснований у 2008 році керівником приватного підприємства «Будекспрес» Андрієм Дубиною як змагання, в якому команди переглядають свій найближчий резерв. В попередньому розіграші цього кубка участь брали 4 команди, цього року – вже 6.
Дивлячись на гарні відгуки про турнір від інших команд та простих вболівальників, наступного року зменшення кількості команд учасників точно не буде.
Сама фінальна гра пройшла безкомпромісно. Основний час матчу завершився з рахунком 1:1 (голи забили Вадим Григорович за «Будекспрес» та, відповідно, Сергій Торопов за Котовське).
За регламентом Кубка були призначені 11 метрові удари. Влучніше за суперників їх пробили господарі поля – 4:3.
З рук голови районної ради Жукова Володимира Володимировича Кубок отримав капітан команди «Будекспрес» Валентин Ломаков. Це вже вдруге господарі виграють Кубок. Попереднього року на міському стадіоні «Колос» «будівельники» виграли у Сухинівки 3:1.
Найкращими гравцями фінальної зустрічі були визнані Вадим Григорович («Будекспрес») та Віктор Декопаленко (Котовське), а Олег Галаган («Будекспрес») з 5 голами став найкращим бомбардиром турніру.

Автор: Олег Дубина


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2009, 14:24 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації