Вхід | Реєстрація

Допоможіть врятувати слух дитині

Допоможіть врятувати слух дитині

Нашій донечці Соломії лише два роки. Але доля піднесла їй і нам, її батькам, тяжке випробування. Медики діагностували в неї сенсоневральну втрату слуху. Для того, щоб дитина могла чути звуки цього прекрасного світу, потрібна установка імплантату. А він нині коштує аж 833 637 гривень.

Колись схожа проблема була у маленького жителя Кобеляк Діми Рибки. І тоді добрі і небайдужі кобелячани зібрали частину коштів, потрібних для порятунку дитини. Але тоді допомагала й держава. Нині грошей для придбання імплантанта у бюджеті немає. Усе йде на війну. Тому ми можемо сподіватися лише на себе і на добрих людей. Самотужки ми таку суму не зберемо. А час іде, операцію потрібно провести, доки дитині не виповнилося три роки. Інакше вона втратить слух назавжди.

Люди добрі, допоможіть, будь-ласка! Кошти можна залишити в редакціях газет «Колос» та «ЕХО» або перерахувати на картковий рахунок мами Батир Надії Олександрівни: ПриватБанк № 5168757254802053.

Більш детальну інформацію ви можете отримати зателефонувавши батькам. Номери мобільних телефонів: (067)690-10-93 (мама), (067)690-10-83 ( тато Іван).

Зробіть добре діло і ми, доки житимемо, вам дякуватимемо.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2015, 13:27 | Кобеляки | Суспільство
1. bastet1 / 17 червня 2015, 01:57
Дякую редакції ЕХО що розмістили оголошення про нашу доню.Читачі ЕХО Кобеляк почали надсилати кошти на рахунок, Ми дуже вдячні небайдужим людям які нам дапомогають.
З повагою батьки Соломії Іван та Надія
2. bastet1 / 17 червня 2015, 02:04
Детальніше читайте на сайті vk.com/public34670841
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації