Вхід | Реєстрація

Користуйтесь послугами професіоналів

Користуйтесь послугами професіоналів

Ви помітили, як у нашому побуті часто змінюється на все мода. До того ж, на всі речі, котрі нас оточують. Здавалося б нам, як дітям, котрі потрапили в магазин іграшок, відразу хочеться схопити все: ліхтарики, яскраві шпалери, плитку настінну та полову, ворота гаражні автоматичні і так ділі, і тому подібне. Побачивши якесь ноу-хау, нам хочеться придбати його. Можливо, хтось скаже, що я хворий, та це зовсім не так. Давайте спробую пояснити.

Для прикладу достатньо взяти будь-яку газету з оголошеннями про послуги. Фактично через одне повідомлення вам пропонують виконати якісний євроремонт. І це при тому, що в Україні дуже мало навчальних закладів, у яких оволодівають подібними професіями та навичками. Зате бажаючих платити таким працівникам-«євроремонтникам» вистачає сповна. Бо якби факти вказували на протилежне, у них просто б не було коштів, щоб сплачувати за рекламу. А так люди прагнуть не відставати від своїх сусідів, знайомих, родичів.

У нас в Україні буквально за десять років з’явилися, як на дріжджах, цілі величезні мережі гіпермаркетів, які продають будівельні матеріали. Не за кордон же вони їх вивозять? Їх купують наші люди. Ні, це чудово, що ми можемо дозволити собі подібні ноу-хау, тільки часто вони не лише покращують та полегшують наш побут.
Нещодавно довелося зіткнутися з горе-будівельниками. Вирішив я також полегшити свій побут і переробити в своєму дворі в’їзд в гараж. Нічого особливого: лише покласти плитку та встановити нові ворота гаражні, автоматичні все життя мріяв придбати, то на них і зупинив свій вибір. Зустрівся з бригадою, яка пообіцяла впоратись за десять днів із завданнями. Я погодився. Як наслідок, три тижні чекав, доки вони в мене з’явились, а потім — ще два місяці, щоб завершили роботу. Та ще й після них довелось переробляти: то плитка попровалювалась, то ворота переставали працювати.

Отож, якщо плануєте робити ремонт, зверніться краще до професіоналів, щоб потім не псувати собі нерви, і не витрачати зайві кошти.


Автор: Кореспондент
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2015, 19:24 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації