Вхід | Реєстрація

Полювання в межах РЛII «Нижньоворсклянський» заборонено

Полювання в межах РЛII «Нижньоворсклянський» заборонено

Наближається відкриття сезону полювання на пернату личину. З другої неділі серпня мисливці зможуть випробувати свої рушниці.

Адміністрація регіональною ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» нагадує, що проведення полювання у межах парку з 21 січня 2010 року заборонено. Ця заборона діс після підписання Закон} України «Про внесення змін до Закону «Про природно-заповідний фонд України» № 1826-УІ.

Охорона території регіонального ландшафтного парку покладена па службу охорони РЛП «Нижньоворсклянський».

Доводимо до відома мисливців, які мають намір проводити полювання згідно мисливсько-риболовепьких квитків ТО В «Спеціалізоване миеливсько-рибальськс підприємство «Філій» та Полтавської обласної організації ФС'І «Динамо» України, що в межах природно-заповідної території, розташованої на землях Вільховатської, Орлицької, Радянської та Світлогірської сільських рад, буде проводитися посилений контроль за дотриманням вимог природно-заповідного законодавства.

Відповідальність за незаконне полювання на територіях та об'єктах природно-заповідного фонду передбачена Кримінальним кодексом України.

Відповідальність дуже серйозна: в частині І статті 248 ККУ штраф від 1700 до 3400 гри., або обмеження волі на сірок до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого; в частині 2 цієї ж статті штраф від 3400 до 6800 гри., або обмеження волі на строк до п'яні років, або позбавлення волі на той самий сірок, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.


Автор: Адміністрація РЛІІ «Нижньоворсклянський»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2015, 10:22 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації