Вхід | Реєстрація

У Карлівську податкову вистрілили з гранатомета

У Карлівську податкову вистрілили з гранатомета

До чергового Карлівського районного відділу міліції, вночі 1 липня, надійшло повідомлення від охоронника Карлівської міжрайонної державної податкової інспекції про вибух.На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Карлівського райвідділу міліції. Під час огляду території та приміщення в одному із службових кабінетів правоохоронці виявили та вилучили частину стабілізатору пострілу РПГ та зафіксували пошкодження віконної рами, прилеглої частини стіни і стелі над вікнами.

На прилеглій території, неподалік від будівлі, працівники міліції виявили та вилучили два РПГ. За попередньою інформацією один з них був відстріляний, інший – перебував у зведеному стані.

На місці працює слідчо-оперативна група, яка вивчає обставини події та встановлює осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом). Санкція статті передбачає від трьох до десяти років ув’язнення.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2015, 13:22 | Карлівка | Кримінал


1. gromaddiev / 1 липня 2015, 17:10
А зачем .... С какой целью. Кому это надо? Наверное прежде всего багатым неплательщикам налогов. Они у нас есть. У них и оружие єсть. Это те кто имеет в аренде пол района земли, кто совсем недавно убил человека. Милиция таких не видит и не увидит.
2. gromaddiev / 1 липня 2015, 17:11
Такое оружие у простых людей не водится. Следовательно стреляли багатые неплательщики налогов. Они в состоянии купить гранатомет. А спобных купить гранатомет в нашем районе один-два. Они имеют опыт стрелять и людей убивать. Милиция снова это преступление не раскроет.
3. gromaddiev / 1 липня 2015, 17:12
Сегодня в Карловке стреляли с гранатомета в налоговую, завтра будут стрелять в милицию, в прокуратуру, потом у владельцев земельных паев. Потому что богатый обанкротился. У него за долги забрали имущество, вернее он продал чтобы вернуть долги. Но всеравно нечем гасить долги. Поэтому стреляет, убивает, прикрываясь тем что давно болеет

Не пора ли изолировать от нас такого человека.
4. gromaddiev / 1 липня 2015, 17:14
Нетрудно догадаться, что стрелял тот, кто был и не один раз в кабинете начальника налоговой, кто знает где он находится. А значит стрелял наш местный. И не простой. Простые карловчане не бывают в кабинете начальника. Там мог бывать представитель самой багатой семьи в Карловке, самый крупный арендатор земли. Его все знают. Но ему все простят как и простили убийство человека
5. gromaddiev / 2 липня 2015, 10:43

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації