Вхід | Реєстрація

«Стандарт» у поході за кубком

«Стандарт» у поході за кубком

Новосанжарська команда вибила з кубка області гребінківський «Локомотив» і пройшла до 1/8 фіналу.
Смак футбольних перемог у Нових Санжарах уже встигли призабути. Місцевий «Стандарт» останнім часом якщо і балував своїх уболівальників, то хіба що результативними нічиїми. Не більше. Унічию завершився і перший матч у рамках розіграшу кубка області, який новосанжарці проводили у Гребінці. Гра на полі суперників закінчилася з рахунком 1:1 і залишала «Стандарту» непогані шанси для проходження у наступний раунд.

У цьому матчі у складі «Стандарту» сталося кілька кадрових змін. На лівому фланзі захисту вийшов Віталій Каблуков, який, за оцінкою уболівальників, досить впевнено відіграв матч і був одним із кращих на полі. На правому фланзі півзахисту був надзвичайно активним Олександр Лаврик, який упродовж матчу мав кілька гольових моментів, але чи то через хвилювання, чи то через невезіння втілити їх у голи не зміг. І, нарешті, у нападі дебютував за «Стандарт» Олексій Конюша, який у чемпіонаті Новосанжарського району виступає за нинішнього лідера групи «А» стовбинодолинський «Колос». Саме цей форвард забив перший (і єдиний) гол у цьому матчі. Рахунок 1:0 футболістів «Стандарта» цілком влаштовував. Але його потрібно було ще втримати. Між тим, «Локомотив» решту першого тайму атакував досить агресивно. І лише дивом не зумів зрівняти рахунок.

У другій половині гри на футбольному полі мало що змінилося. «Стандарт» намагався позиційно атакувати, «Локомотив» досить гостро контратакував. Найкращий момент господарів стався після виходу Владислава Олійника сам на сам. Та воротар гостей устиг у підкаті перехопити м’яч і знести нашого футболіста. Арбітр обмежився жовтою карткою. Штрафний успіху новосанжарцям не приніс. А от гості у черговій контратаці заробили не мало, не багато — пенальті. Форварда «Локомотива» зрубали у штрафній господарів, і суддя без вагань вказав на 11‑метрову позначку. Врятувати «Стандарт» від голу могло лише диво — і воно сталося. М’яч після удару футболіста із Гребінки влучив у поперечину і відскочив у поле.

Після цього щонайменше двічі господарів рятував голкіпер Євген Трипуз. Зрештою, команда таки утримала мінімальну перевагу і вийшла переможцем із цього двобою. Згідно жеребкування, «Стандарт» автоматично проходив у 1/8 фіналу, де його суперником має стати хтось із пари «Маяк» (Котельва) — «Дукат» (Селещина).


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації